Pokoli terror az új Majmok bolygója előzetesében
2016. december 09. írta: thedirector

Pokoli terror az új Majmok bolygója előzetesében

Okkal érezhetjük, hogy idén cserbenhagytak Hollywood Blockbuster gyárosai bennünket, mert sorra fércmunkákat adtak ki a kezeik közül. Nyáron kb. alig akadt néznivaló. Jövőre kijavíthatják a hibát, mert a King Kong, A Ghost in The Shell vagy az új Star Wars is siker lehet. Akkor még nem beszéltünk a Marvel sikervárományosairól. Pl. a ma debütált új Pókemberrel.

Viszont egészen eddig kellett várni a Majmok bolygója: Háború című trilógia záró darab kedvcsinálójára. Azt el lehet mondani, hogy már ebből a két percből is megmutatkozik, hogy ez lesz a legkegyetlenebb és legsötétebb epizód. Brutálisan jól néz ki. Nyáron nézzük ezt is. Főszerepben Andy Serkis és Woody Harrelson. A rendező az előző részt is dirigáló Matt Reeves.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr4512036737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása