Nézd meg a Jumanji: Welcome To The Jungle előzetesét!
2017. június 29. írta: thedirector

Nézd meg a Jumanji: Welcome To The Jungle előzetesét!

Semmi nem tűnt nagyobb szentségtörésnek másfél éve, mint hogy kiderült, remakelik Robin Williams 95-ös kultikus és sokak által imádott kalandfilmjét. Ő ugyan már sajnos nincs velünk, de itt van helyette The Rock, Kevin Hart, Jack Black és Karen Gillian. Ők négyen a modern világ sulijában találnak rá a Jumanji nevű videójátékra, ami annak rendje és módja szerint be is szippantja őket a játékba és az előzetes egy igen erőltetett poénját pont az adja, hogy milyen karakterben manifesztálódnak újra.

Amúgy teljesen korrekt bűnös élvezet cgi kalandfilm benyomását kelti, amit ráadásul a magyar Pados Gyula fotózott, és még van (amúgy teljesen kiszámítható módon) Guns N Roses dal is. Talán a várakozási szint (főleg Hart miatt) mínusz egyről felment plusz egyre. Karácsonykor nézzük.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr1712628459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása