Botrányos emberek a filmvilágából, de van megbocsájtás?
2016. június 01. írta: thedirector

Botrányos emberek a filmvilágából, de van megbocsájtás?

Botrányos emberek a filmvilágából, de van megbocsájtás?

 

A napokban megint pár híresség keveredett botrányba, így gondoltam beszéljünk róla. Ezt most kivételesen nem valami listázásnak, meg hagyományos "én írok róla, ti olvassátok" jellegű cikknek szánom, hanem tényleg párbeszédnek. Így szeretném, hogyha Ti kommentben leírnátok a véleményeiteket.

Olyanokra gondolok, hogy van-e megbocsájtás? Mi az a szint, amikor már tényleg kiveti a társadalom, mi az, amit csak felnagyítottak és mit tusoltak el? Külön kell választani a magánembert és a hírességet? Meg úgy egyáltalán, nektek mi a véleményetek róla. Plusz jöhetnek még ismert "botrányok", az is jó vitaindító lehet. Azért írok néhányat én is alant.

o-woody-allen-facebook.jpg

Itt van a legfrissebb balhé, ami "megint" előtérbe került Cannes-ban. Woody Allent ugyanis molesztálási váddal illették a rangos filmeseményen. A rendezőt a lánya, Dylan vádolta meg azzal,. hogy gyerekkorában szexuálisan zaklatta. Nyilván nem könnyíti meg a helyzetét, hogy Allen a mostohalányát vette feleségül. Susan Sarandon pedig azt mondta "semmi jót nem tudok elmondani Allenről, abban azonban bizonyos vagyok, hogy erőszakoskodott egy gyerekkel".

roman-polanski.jpg

...és ha már nemi erőszak. Itt van nekünk az egykoron körberajongott, a Kínai negyeddel mennybe menő Roman Polanski, aki egy 13 éves lányt erőszakolt meg 77-ben. Most jelenleg Európában él, és hiába bocsájtott meg neki a pezsgővel leitatott lány, Amerikában elfogatóparancs van ellene érvényben.

machete-kills-mel-gibson1.jpg

Mel Gibson ellenben mással vívta ki az emberek ellenszenvét és vált kirekesztetté. Noha, manapság egyre több filmes társa vette védelmébe (pl. Richard Donner, Jodie Foster), egy időben annyira durván tolta a balhét, hogy még egy egész South Park részt is áldoztak rá Matt Stone-ék. Az, hogy verekedésekbe, ön és közveszélyes balhékba keveredett (ittas vezetés, rongálás), annak (is) tudható be, hogy az alkohol rabjává vált. Ilyen állapotban találta mondani az alábbi szavakat "a nők és a férfiak nem egyenlőek" vagy " Ha felbosszantanak kiütöm, addig ütöm a fejét, amíg fel kel. Egyszerűen el akarom törölni az illetőt a föld színéről".  Az ittas vezetéses zsidózás már csak olaj volt a tűzre, az asszonyverés mellett.

david-o-russell.jpg

Az egyre ismertebb és elismertebb rendezőről, David O. Russellről (Napos oldal, Amerikai botrány, Joy) is köztudott, hogy problémás ember. A sivatagi cápák idején fojtogatta George Clooney-t, lefejelte az egyik stúdiótagot. Majd Amy Adams akadt ki rá, hogy verbálisan megalázta és az egész forgatás rémálom Russell-lel. Folyton sírva aludt el és hogy biztosan nem vállalná megint vele a forgatást.

1c00173bc9ed70a2cae9e47c1321582533bfcf22.jpg

A legutóbbi, egészen friss hír, hogy válik Johnny Depp második feleségétől, Amber Heardtől is, aki szerint Depp dep(p)ressziós, alkoholista, kábítószerfüggő és rendszerint kezet emel rá. Erről tett is ki egy képet, ahol láthatóan sérülés van a nő szeme alatt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr918766790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lacquo 2016.06.01. 15:04:11

*Cannes-ban (kell kötőjel), Woods Allant és Allanről (nem kell kötőjel), David O. Russell

2016.06.06. 00:43:40

Allenről csak pletyka van. Azt viszont a volt felesége és két gyereke gerjeszti. Mellesleg bebizonyosodott, hogy Dylannel nem erőszakoskodott, a médiacirkusz, ami még ebben a cikkben is kb. tényként visszaköszön az egyik legundoritóbb dolog. Mellesleg nem a mostohalányát vette el, hanem a különélő felesége nevelt lányát.

Ha már molesztálás a téma, akkor érdemesebb lenne Bryan Singert megkaparni, ő tényleges pedofil, mindössze a hollywoodi kapcsolatrendszerének köszönheti, hogy olyan gyorsan a szőnyeg alá söpörték az ügyét.

Gibsont valahol sajnálom, amiket összehordott az alapján nem kellemes ember, de részegen óbégatott undoritó marhaságokat, soha senkinek nem tett rosszat. Ahhoz képest jól megkapta. De gondolom könnyebb volt őt célpontnak beállitani és "jól megbüntetni" és elégedetten hátradőlni, ahelyett hogy tényleges problémákra valódi megoldásokat próbáltak volna adni (gyerekmolesztálás, túl fehér ipar, nők fizetése, stb.)
süti beállítások módosítása