Erős lett a Transformers 4 első, teljes előzetese
2014. március 05. írta: thedirector

Erős lett a Transformers 4 első, teljes előzetese

transformers-4-age-of-extinction-optimus-prime1-600x389.jpg

Ahogy tegnap beharangoztuk már itt is van a Kihalás korának teljes előzetese és engem is meglepett, de tetszik. Egyértelműen nem lehet kijelenten, hogy Marky jobb választás-e, de nekem már most rokonszenvesebb, mint Shia. Az operatőri munka és az effektek is baromi sokat fejlődtek, noha ebben szégyent sosem kellett valljon a széria. Júniusban moziban lehet megtekinteni a Kihalás korát. A történetről azt lehet tudni, hogy az Autobotok és Álcák is eltűntek az űr végtelenségébe, de egy tudós csoport megpróbálja a közelmúlt eseményeit a javukra fordítani. A tudás amit ehhez használnak viszont veszélybe sodorja őket, és egy ősi ellenség is feltűnik a színen. Persze mindennek továbbra sincs semmi értelme. A történet csak azért kell, hogy Bay kiélhesse mindent leromboló, szűnni nem akaró effekt cunami fetisizmusát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr765844045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Parajpuding 2014.03.06. 09:17:16

Az eddigi legjobb húzás, hogy kivágták a labüfi debilkölköt. Ha másért nem, már ezért jobb lehet a következő rész.

thedirector 2014.03.06. 11:42:27

LaBeauf hiánya valóban rokonszenvessé teszi a filmet. Most már csak a teljesen felesleges emberi szereplőket kellene "számonűzni" (sponsored by JarJarBinks) és élvezetes Trans film lenne.
süti beállítások módosítása