A 30 legnagyobb színész átalkulás sorozat! Hatodik rész: 5-4
2013. június 22. írta: thedirector

A 30 legnagyobb színész átalkulás sorozat! Hatodik rész: 5-4

5.

Rooney Mara

5.jpg

Az 5-ik helyen álló Rooney Mara tökéletesen bizonyítja, hogy a külső átváltozás egyből beszippantja a színészt és sokkal jobban átérzi a karaktert. Mara a tavalyi Tetovált Lány kedvéért ment át jelentős átalakuláson. A szelíd lányból egy kőkemény hacker csajt varázsoltak. A haját átfestették, a szemöldökét kiszőkítették, fogynia kellett, és valódi piercingeket helyeztek a testére. A tetoválások viszont egyértelműen nem igaziak voltak. De lényeg, a lényeg Mara alakításának minden percét élvezet volt nézni, teljesen átformálódott és varázslatos teljesítményt nyújtott. De megérte a sok külső változtatás, ugyanis azóta meredeken ível felfelé a karrierje és nem mellesleg jelölték őt a Legjobb Női Főszereplő Oscar-díjára, ami mindenképp figyelemreméltó.

 

4.

Cate Blanchet

4.jpg

Tagadhatatlan, hogy Cate Blanchett korunk egyik legjobb és legtehetségesebb színésznője. A 4-ik helyet az I’m not There című filmér ítéltük neki, melyben nem mást mint Bob Dylant formálta meg. Az átváltoztatás is meggyőző volt, de Blanchett alakítása vitte a pálmát. Nem is volt meglepő, hogy jelölték őt a Legjobb Női Mellékszereplő Oscar-díjára.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr925371846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.23. 07:59:29

átalakuláson ti a sminket értitek ez már tuti.

thedirector 2013.06.23. 10:46:39

Tehát szerinted pl Rooney Mara ugyanazt a karaktert alakította Lisbethként, mint a Social Networkben Zuckberg exeként, csak itt máshogy van sminkelve? :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.24. 08:50:29

@thedirector: nem, de közel se akkora az átalakulása, hogy top 10es "ever" legyen.
süti beállítások módosítása