A filmérték.blog első évének értékelése!
2012. november 30. írta: thedirector

A filmérték.blog első évének értékelése!

A filmérték.blog első évének értékelése!

anniversary_1.jpg
Hazugság lenne azt mondani, hogy könnyű dolog egy ilyen blog szerkesztése. Nem az! Nem az, mert tizenkettő egy tucat hasonló blog van az interneten és megannyi komoly filmes oldal, amely már nem egy éve, van a palettán. Mostmár ez a blog sem az újak közé tartozik és másoknak lehet épp mi vagyunk már az egy éve itt lévő biztos pont. Azért hozzá kell tenni, nem egyszerű. Hiszen ha a kiéheztetett filmes társadalomnak most/azonnal/rögtön adnánk infót akkor is késő volna. Főleg az internet fénykorában. Mi mégis tesszük, próbáljuk kitartással és töretlen akarattal, és fogjuk az elkövetkezőben. Nem azért, mert híresek akarunk lenni vagy elsők, vagy jobbak, hanem mert szeretjük és ez a legfontosabb. Amíg élvezed, van időd és kedved csinálni a többi csak mellékes. Élvezd Te, és lehetőleg élvezzék mások is. Ezzel szeretnék köszönetet mondani minden kedves olvasónak, segítőnek. Remélhetőleg az a kis közösség és olvasó létszám, akik eddig is itt voltak, maradnak az újakat pedig üdvözöljük! :)

Most pedig nézzük a számokat, és a cikkeket:

-Ezen cikk megszületéséig kereken 200 bejegyzés került ki az oldalra, ami azt jelenti, hogy 1,8 naponta új hírt publikáltunk.
-Az első cikk 2011.nov.28-án került ki az oldalra. Ez volt a Mr.Popper pingvinjei kritikája.
-A 200.cikk pedig 2012.nov.28-án a Merida, a bátor kritikája.
-Elsők között mutattuk meg a Sötét Lovag:Felemelkedés első 6 percét és számoltunk be a várható történetről.
-Megtippeltük 1 hibával a 2012-es Oscar jelölteket és győzteseiket.
-Értékeltük a 2011-es évet több kategóriában: Legjobb filmzene, jelenetek, színészek és színésznők, látvány, rendezők, mese stb... Kihirdettük a 10 legjobb filmet is. A dobogó harmadik fokán az iráni Nader és Simin megható története állt, az ezüst érmet Alexander Payne Utódok című régen várt filmje szerezte meg, míg Nicolas Winding Refn készítette szerintünk 2011 legjobb filmjét Drive címmel.
-Élő-szöveges tudósításunk is volt a 84. Oscard díjátatódóról.
-Nyárra új sorozatot indítottunk 50 film, amit látnod KELL! címmel.
-Éjféli premieren voltunk a Sötét Lovag felemelkedésen, amelyről elsők között írtunk velős kritikát.
-A kritikákon felül, rengetek premier előzetest (sokszor szinkronnal is) hoztunk el, írtunk érdekességeket (Cím félre fordítások, színészek-rendezők a másik oldalon), elemzéseket és értékeléseket.
-A blog indulása óta 26392 lapletöltést számoltunk.
-A legerősebb nap 2859 letöltés volt (Prometheus kritika)
-Továbbá az Eredet 2 húsvéti poénja és a Batman sztori volt még kiemelkedően magas olvasottságú
-Legnagyobb vita tárgyát a Prometheus kritika képezte és ezen cikk birtokolja a legnagyobb komment számot is (százon felül)

Ezek tehát az elmúlt egy év rövid tényei, gondolatai. Indulhat és indult is a második év. Hajrá előre! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr634940351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása