Mi történt a múlt héten a film világában?
2016. július 18. írta: thedirector

Mi történt a múlt héten a film világában?

Mi történt a múlt héten a film világában?

Szinte üresen konganak a mozitermek, jó film sem nagyon akadt mostanában, ezért nem igen tudtunk nektek mit adni. Bár ennek hamarosan remélhetőleg vége, mert jövő héttől jönnek már érdekesebb alkotások. Addig is volt a hétvége felé néhány remek és kevésbé remek hír. Lássuk.

A két nagy hír talán a két nagy Star sorozathoz köthető. Megrendezésre került ugyanis a Star Wars Celebration. Levetítettek egy werkfilmet és megmutatták a film plakátját is, amit itt linkelünk. Az viszont semmi ahhoz képest, hogy leadták a 2. trailert is, ami annyira exkluzív, hogy állítólag abban a formában nem fog megjelenni publikusan. Persze a kamerás verzió fellelhető a neten, de hitvány minősége miatt nem linkeljük.

Hasonlóan örömteli hír, hogy Justin Lin sem a karrierjét sem a Star Trek sorozatot nem állította földbe. Az eddigi kritikák alapján remekül sikerült a Mindenen túl alcímre keresztelt trilógia záró kaland. Persze páran panaszkodtak, hogy Lin akció orientált kezenyoma csak ott maradt a filmen, de per pillanat magasabb pontszámokat ostromol, mint az Into Darkness. Noha, még csak a héten mutatják be, egyelőre 90% körüli pontokat kap és 4-5 csillagokat, tehát várhatóan nem lesz kritikailag szétcincálva a film. Simon Pegg megmondta jó előre, hogy a trailerek szerinte is szarok, de  kész film klafa lesz.

Új kép került ki a netre a King Kong: Skull Island-ből. Az alkotók szerint nem Kong lesz ebben a filmben a főszereplő, hanem maga a sziget. Viszont Kong jóval nagyobb lesz, hiszen 2020-ban Godzillával fog megküzdeni, aki azért nem éppen egy "mélynövésű f*szpörgentyű". A kép lent.

kong-1.jpg

Wonder Woman is kapott pár képet, mivel az elmúlt napokban fejezték be a forgatást.

Nem nagyon haladnak az Alien 5 munkálatai. Sigourney szerint a Prometheus 3 is előbb fog elkészülni. De ő a maga részéről pontot tenne Ripley kalandjára. Pluszban ideje sem sok lesz az Avatar filmek forgatása miatt.

És a végére egy kép, ami beszédes, és már tudhatjuk is akár, mi körül fog forogni a Halálos Iram 8. Hobbs a sitten. A többit, rakjátok össze. Jailhouse Rock.

rockjail.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr28898304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása