Akadnak nyáron nem képregényfilmek is! TOP 10 kisebb nevű alkotás
2016. május 03. írta: thedirector

Akadnak nyáron nem képregényfilmek is! TOP 10 kisebb nevű alkotás

A múlt heti blockbusteres megemlékezés után most azok ideje jött el, akiket nem érdekel hanyadszor támadják meg a Földet, hogy veri össze magát Vasember és Amerika Kapitány. Itt van 10 izgalmas kisebb és kevésbé ismert film. (Fontos: Mivel még sok filmnek nincs kőbe vésve a bemutató dátuma és maga a tény sem, hogy eljut-e a moziba nálunk, így kéretik egyelőre fenntartásokkal kezelni)

Rossz szomszédság 2.

bneig.jpg

Talán nem ez lesz a nyár legjobb filmje, hovatovább' legjobb vígjátéka sem. Az első rész egy jó közepes vicces szintet hozott, így nagy meglepetés lenne, ha ugyanabból az ötletből megint sikerülne egy élvezetes filmet kreálni. Márpedig a történet ctrl c ctrl v. Mac és Kelly családi örömök elé néz, ezért nagyobb házba költöznének, de a szomszédbéli diáktanya miatt nem tudják eladni. Az új szomszéd pedig egy lányszövetség, ahol még mocskosabb dolgok folynak, mint az első részben.  Ezért megpróbálják őket ellehetetleníteni.

Várható bemutató: Május 12.

Rendes fickók

niceguys-1449438449669_1280w.jpgEllenben ez a film simán az év vígjátéka címre esélyes. Többek közt köszönhető ez Shane Blacknek, akinél kevesen írnak vagányabb dumákat (Halálos fegyver, Durr Durr és csók, Vasember 3). Főszereplők közt pedig megtaláljuk Russell Crowe-t és Ryan Goslingot. Előbbi egy vagány, "előbb üt, aztán kérdez" magánnyomozó, utóbbi pedig egy pipogya alak. Tökéletes alapanyag egy buddy cop moviehoz. Nem igazán kedvelik tehát egymást, de egy nő rejtélyes eltűnése közös munkába sodorja őket. Ehhez még vegyük hozzá a csillogó villogó feelinges zenékkel agyon tömött 70-es évek diszkó hangulatát és máris kész a 2 órás kacagtató szórakozás.

Várható bemutató: Május 26.

Pénzes cápa

money.jpg

A film története talán nem lesz igazi húzóerő: Mr. Gates sikeres tévésztár és pénzügyi talkshowt vezet. Az egyik adás után egy áldozatnak sikerült belógnia a díszletek közé és túszul ejti az egész stábot. Feltett szándéka a pénzvilág átveréseire és machinációira felhívni a nézők figyelmét. George Clooney neve vajon bevonz elég embert a moziba? Jodie Foster rendezése egy izgalmas, de tartalmilag talán picit szárazabb témát kap el.

Várható bemutató: Május 26

A nagy csobbanás

bigger-splash-xlarge.jpg

Marlenne (Tilda Swinton) egy elzárt kis olasz szigeten pihen. Próbálja visszanyerni hangját, mely a rock koncertezések alkalmával ment el. Vele pihen a visszafogott fotós barátja Paul (Matthias Schoenaerts) is.  Váratlanul csatlakozik hozzájuk Marlenne exe, Harry(Ralph Fiennes) és lánya, akit csak pár hete ismert meg. A férfi szépen felborítja a pihenni vágyó férfi és nő életét. Vajon egy nagy csobbanás lehűti a kedélyeket? A filmet már jó néhányan látták és kifejezetten pozitív a visszajelzés.

Várható bemutató: Május 13 (USA)

Mielőtt megismertelek

mby_1200x675.jpg

Nem maradnak a hölgyek sem romantikus néznivaló nélkül nyáron. Voltaképp a Mielőtt megismertelek lehetne a kis tesója az Életrevalóknak, kevesebb viccel és több romantikával. Louisa (Emila Clarke) nem nagyon találja a helyét az életben és így a munkapiacon sem. Aztán a munkaközvetítő elküldi egy gazdag, úri családhoz. Williamet a jóképű, de lebénult férfit kell ápolnia. A kezdeti "egyszerű"  munka egyre jobban megváltoztatja a lányt. Felelősségteljesebben kezd el viselkedni, gondolkozni és kitudja? Még az is lehet beleszeret a férfiba.

Várható megjelenés: Június 16.

Központi hírszerzés

12273632_1000448093351815_5346996537441224620_o.jpg

A nyár másik buddy cop moviejában Dwayne Johnson és Kevin Hart szerepel. (Szokjuk: Övéké a Jumanji remake főszerepe is) Míg utóbbi nagymenőből egy szürke kis könyvelő lett, előbbi lúzerből pedig kőkemény, kigyúrt CIA-s. Egy bűnügy miatt össze kell dolgozniuk, amihez egyiküknek sem igazán fűlik a foga, de valahogy muszáj elviselniük egymást. Valószínűleg Kevin Hart végig ripacskodja és dumálja a filmet, de hátha ezúttal valami emlékezeteset is sikerül alkotnia.

Várható megjelenés: Június 16.

Swiss Army Man

swiss-army-man.jpg

Nem tudjuk ezt a filmet megkapjuk-e. Az elmúlt sok sok év, de az idei biztosan legbetegebb filmje, ahol az egyik legjobb fiatal kettyós  (Paul Dano [Vérző olaj, A család kicsi kincse, 12 év rabszolgaság stb..]) és legizgalmasabban karrier újra indító színész (Daniel Radcliffe) társul. Annyi a probléma, hogy utóbbi hulla, előbbi meg egyedül maradt az utóbbival egy szigeten. Hogy ne kattanjon be, úgy, tesz, mintha eleven volna. És mire jó egy hulla egy lakatlan szigeten? Pl. a hasát nyomkodva a fingjával lehet suhanni a tengeren. Mondtam, hogy elvetemült. A hóbortos hétvége megidéződik.

Várható megjelenés: Június 24. (USA)

Harc a szabadságért

mchona.jpg

Matthew McConaughey akkorát égett tavaly Gus Van Sant öngyilkosos baromságával Cannes-ban, hogy a filmet azóta is rejtegetik, úgyhogy mondhatjuk, a színész visszatérése ez a Csillagok között óta. Gary Ross rendezésére általában oda kell figyelni, még ha nem is kitűnőek a filmjei, de általában jók (Pleasantville, Vágta, Éhezők viadala). Most egy dezertőr déli katonáról forgatott filmet, aki kiábrándul a háborúból barátja elvesztése után. Az élet mégis úgy hozza, hogy harcolnia kell, pont azok ellen, akiktől megszökött.  Elég nagy Oscar hook rejlik  a kizsigerelt katonák és rabszolgák különös szövetsége mögött, de akkor miért nem őszre halasztották? Na majd meglátjuk.

Várható megjelenés: Június 24 (USA, hozzánk valószínűleg 30-án, vagy július 7-én érkezik)

The Infiltrator

042216filminfiltrator_1280x720.jpg

Erre elég kevés esélyt érzünk, hogy behozzák hozzánk, de azért csak nézzük meg mivel is van dolgunk. Walter White, azaz Bryan Cranston most nem drogot készít, hanem droglabort számol fel. Ő alakítja ugyanis Robert Mazurt, a DEA ügynökét, aki beépül Pablo Escobar emberei közé, hogy 1980-ban köze legyen minden idők leghatalmasabb drogbárójának és szervének felszámolásához.

Várható megjelenés: Július 15 (USA)

War Dogs

war_dogs.png

Todd Phillips kijózanodott és végleg(?) felhagy a másnapossággal. Új filmjében Jonah Hill és Miles Teller fegyverkereskedőket alakítanak, akik azt a feladatot kapják, hogy fegyverezzék fel a szövetségeseket és USA katonákat, akik Afganisztánban teljesítenek szolgálatot. Ahogy lehet mindent elcsesznek és már csak azon vannak élve megússzák és mihamarabb hazajuthassanak. Bízzunk benne, hogy Phillipsben maradt még elég kraft egy ütős vígjátékhoz. Meg abban is, hogy ha siker lesz, nem követi még 2 ugyanilyen rész, gyengébb minőségben.

Várható megjelenés:  Augusztus 19. (USA, de valószínűleg 1-2 hétre rá nálunk is nézhető lesz)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr768683276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelly és a szexi dög 2016.05.04. 17:10:09

kétszer is elolvastam a csobbanós sztorit - ebben melyik producer látta meg a fantáziát?
süti beállítások módosítása