Mennyire részletgazdag film a Vissza a jövőbe?
2014. december 08. írta: thedirector

Mennyire részletgazdag film a Vissza a jövőbe?

Sokszor vádolják az időutazós filmeket,hogy sok bennük pardoxon, logikai bukik előjönnek, és hogy a saját farkukba harapnak. Valljuk be, sajnos ez igaz is. Azonban most nézzük meg inkább azt, hogy Robert Zemeckisék mennyire figyeltek a részletgazdagságra.
Az alábbi cikk és infó a buzzfeedről származik.

01.png

02_1.jpg

Amikor a Doki elhívja Marty-t, hogy filmezze le a kísérletet a Twin Pines Mall-nál. Marty kimegy a doki pedig közli vele, hogy mit talált fel és beállít egy időpontot a DeLorean-en. 1955. november.5 Az időpontot, amikor feltalálta az időgépet.

04.png

Miután a Dokit lelövik, Marty visszarepül az időgéppel 1955-be, ahol is egy farmon köt ki. A Twin Pines Ranchen, ami a nevét az öreg Peabody-tól (akié a farm) kapta, kedvenc iker fái után.

03.png

Marty azonban miután menekülőre fogta a dolgot, a felpaprikázott Peabody elől elfelejtett fékezni, ezért az iker fa egyik tagját elgázolja. Később megtudjuk, hogy minden múltban elkövetett tett, kihat  a jövőre.

enhanced-31022-1403298285-7.jpg

Marty visszatér 1985-be, hogy megakadályozza a Doki meggyilkolását.

05.png

06.png

Ekkor azonban már a Twin Pines Mall neve (az egykori, Marty megérkezése előtti Twin Pines Ranch) Lone Pine Mall, azaz Magányos Fenyő pláza.  Ezért is egy ikonikus film ez. Az ilyen finomságok miatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr266967193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása