Indul a Blockbuster szezon! Íme a 10 legvártabb film!
2014. április 29. írta: thedirector

Indul a Blockbuster szezon! Íme a 10 legvártabb film!

Jellegzetesen május elejétől (lassan már április végétől) elindul a Blockbuster szezon, ami a legnagyobb költségvetésű, kasszasiker várományos, nagy nevű filmeket jelenti és egészen nyár végééig tekintjük most át ezt az időszakot. Lássuk, mik robbanthatnak kasszát a következő 3-4 hónapban! Jöjjön a 10 legvártabb film.

1.

A csodálatos Pókember 2.
Legalább három új gonosz, szerelmi bánatos Pókember és még több látvány. Ezt kínálja az új Pókember rész, amelyet pár kritikus már láthatott és nem voltak túl jó véleménnyel a filmről. Szerintük eléggé hullámzó, helyenként széteső és nem kidolgozott a film, de reméljük nincs igazuk.

The Amazing Spider-Man 2.jpg

Bemutató: 05.01

2.

Godzilla
Hatalmas szörnyünk, ezúttal tényleg hatalmas lett. Ez a frencsájz is 1-2 évtizedenként megérik egy rebootra, ezúttal azonban a komorabb hangulat miatt és Bryan Cranston végett, bizakodunk. Az első sajtóvetítések eléggé jó véleménnyel voltak óriáshüllőnkről.

Godzilla-2014-Roar.jpg

Bemutató: 05.15

3.

X-men: Az eljövendő múlt napjai
Újabb mutáns háború, az összes eddig mutáns és színész visszatér. Rozsomák pedig ismét kulcsfigura lesz ebben az időbontásos, mega látványos mutánseposzban.

reg_1024.xmen.cm.22713.jpg

Bemutató: 05.22

4.

A holnap határa
A nem túl távoli jövőben egy idegen faj megtámadja a Földet. Emberek, városok pusztulnak el. Bill Cage hadnagy élete bevetése előtt áll: Minden nap újra kell vívnia ugyanazt a háború, megváltoztatva annak kimenetelét. Tom Cruise ismét Scifiben. Várós.

_1373935068.jpg

Bemutató: 05.29

5.

Így neveld a sárkányodat 2.
Hablatyékat anno mindenki szerette, így nem is volt kérdés a második rész. Az eltelt éveket reméljük nem tökvakarással töltötték, és az a plusz 4 év nem egy összecsapott folytatás képét hivatott megelőlegezni. Ezúttal barátaink felfedeznek egy sárkány kolóniát, akinek a vezetője komoly fenyegetést jelent főhőseinkre.

how-to-train-your-dragon-trailer-2.jpg

Bemutató: 06.19

6.

Transformers: A kihalás kora
Michael Bay negyedszer is megtolja a rombolás szekerét. Lehetne ecsetelni, hogy M.Whalberg talál egy eszközt, ami, aktiválódik és veszélyt hoz az emberiségre, de úgyis az számít, hogy minden rombolódjon, minél látványosabban. Valószínűleg a nyár legnagyobb dobása lehet (megint) a Transformers.

WTM.1280x720.jpeg

Bemutató: 06.26

7.

22 Jump Street
Mi, a magunk részéről nem tettük le a hajunkat Jonah Hill és Tatum sulis bolondozásaitól, de szépen tejelt a kasszánál. Ezúttal hőseink az egyetemi életbe épülnek be. Reméljük nem copy, paste lesz a film.

maxresdefault_1.jpg

Bemutató: Július

8.

Majmok bolygója: Forradalom
Nem sokan hittek  benne, hogy a 3 évvel ezelőtti, Lázadás alcímre hallgató epizód sikeres lehet, de végül baromi nagy anyagi és kritikai siker lett, és egyelőre a második rész is jól néz ki eddig. A majmok fegyverkeznek és a még élő emberiséget próbálják rabszolgasorsba dönteni.

Dawn-Of-The-Planet-Of-The-Apes-Official-Trailer.png

Bemutató: Július

9.

Jupter felemelkedése
Wachowski tesók ismét egy nagyszabású és (várhatóan) összetett Scifi-Fantasyvel jelentkeznek, a remek Cloud Atlas után. Jupiter (Mila Kunis) kap egy jóslatot, miszerint nagy dolgokra hivatott, ám ez nem jelentkezik rajta, egész addig, amíg Caine (C.Tatum) fejvadász nem vadászik rá. Ekkor jön rá a saját titkára, és arra, hogy génállományával megváltoztathatja az egész kozmoszt. Jól hangzik.

Jupiter-AscendingPosterTatumDetail.jpg

Bemutató: 07.31

10.

A Galaxis őrzői
A Marvel legfurább, és legőrültebb filmje lehet címszereplő alanyunk. Peter Quill, aki csak Starlord néven hívja magát ellop egy titokzatos kristálygolyót, a gonosz Ronan-től, aki az egész univerzumra fenyegetést hoz. Hogy megmeneküljön Peter, szövetséget köt egy mosómedvével, egy faemberrel, egy titokzatos lánnyal és egy bosszútól fűtött negyedik taggal. Baromi elszállt filmnek tűnik, és ahol a Marvel kockáztatott eddig, ott mindig nyert. Szóval hajrá!

Guardians-of-the-Galaxy-cast1-610x343.jpg

Bemutató: 08.01

További sikeres filmek lehetnek: Hogyan rohanj a veszTEDbe, Tini Ninja teknőcök, Demóna, Herkules.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr336030572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.04.30. 15:26:54

mondjuk minden 2-at tényleg várom.

rejtett kamera · http://rejtett-kamera.eu 2014.04.30. 20:25:32

Ebből egyedül a "A holnap határa" c. várom.
süti beállítások módosítása