2 ÉVES A FILMÉRTÉK BLOG!
2013. november 27. írta: thedirector

2 ÉVES A FILMÉRTÉK BLOG!

2 éves a filmérték blog

2-year-anniversary-image.jpg

Csodás érzés ezt leírni büszkeségtől dagadó mellkassal, hiszen még mindig itt vagyunk. Felvesszük a versenyt könyörtelenül a "konkurenciával". Két éve fárasztjuk a szemeteket néhol túlhúzott írásainkkal, de a két év akkor is két év. Nagyon szépen köszönjük a támogatásotokat és jól esik, hogy még mindig ennyien olvassátok a blogot!

Nézzük az elmúlt egy évet számokban:

Ezen poszton kívül 160 írásunk született az egy évben.  Ami azt jelenti, hogy átlagosan 2,2 naponta volt minimum egy cikk. 

A legnagyobb változást idén (tavasztól) bevezetett Klasszikus Film rovatunk jelentette, ahol nem az aktuális vagy nemrég megjelent filmekről, hanem olyan alkotásokról írtunk, amik már régebben megjelentek, és az idő vasfoga azóta sem tudta kikezdeni őket.

Idén is élőben közvetítettük az Oscar gálát, sőt egy egész hétvégét szántunk a programnak.

Januárban összegeztük az évet egy nagy extravagazna képében, és a hozzá legyártott összegző "év filmje" videó már több mint 1000 megtekintést számlál.

Ahogy már megszokhattátok ismét tartottunk egy top listát, amit igyekeztünk nyárra időzíteni. Ez volt a TOP30 legnagyobb színészi átalakulás.

Augusztusban történt a nagy bejelentés, ami az oldal történetének talán legnagyobb vállalkozása volt. A digitálisan nézhető és letölthető FILMÉRTÉK MAGAZIN, aminek a decemberi száma épp készül.  Ami már a 4. szám lesz.

Pár szám adat még:

Az idei év (és a blog történetének)  legerősebb napja idén március 31-e volt: 6986 lapletöltéssel.(Ilyen lenne a Star Wars 7, ha.. - címmel kikerült poszt)

A két év alatt összesen 122.090-en néztétek meg az oldalunkat.(ebből majdnem 100.000 csak idén!)

Idén, a tavalyinál sokkal többször voltak 1000 látogató feletti blogbejegyzéseink.

Legnagyobb vitatémát fórumon a 30 legnagyobb színész átvoltozás generálta a fórumon.

Szóval jól állunk, úgyhogy most ünnepeljünk együtt barátaink.

Előre a jövőbe!

filmérték.blog

the director

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr275660227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása