Ezeket a filmeket nézzük nyáron!
2013. május 13. írta: thedirector

Ezeket a filmeket nézzük nyáron!

Május van, tehát hivatalosan is elindult a nyári blockbuster szezon, Amerika pedig csak úgy tolja elénk a jobbnál jobb filmeket. Rövid összeállításunkban megmutatjuk miket fogunk nyáron nézni. A bemutató dátumának változását a forgalmazók fentartják.

A Nagy Gatsby - Május 16

leonardo-dicaprio-great-gatsby-trailer-poster-released.jpg

Már a héten bemutatják Baz Luhrmann (Moulin Rouge, Ausztrália) új minden eddiginél színesebb-szagosabb filmjét. A 20-as években DiCaprio játssza Gatsbyt a millimos playboyt, szerelmét pedig Carrey Mulligan. A film képi világa cinikusan és tudatosan csili-vili, a zene pedig szintén megér egy misét. Direkt a film kedvéért készített dalt pl. Lana Del Rey vagy akár Florence.

A sötétségbe - Star Trek - Május 16.

stt.jpg

Gatsby meg is kapta az ellenfelét. Ha lehet hinni a külföldi kritikáknak a film szuperjól sikerült. Nagy boldogság, hogy JJ Ab fogja rendezni az új SW filmeket. Az új Star Trek filmben megjelenik a frencsájz legrettegetebb ellensége, az intelligens boss: Khan (Benedict Cumberbath).

Halálos Iramban 6 - Május 23.

2223_2.jpg

Az iramban sorozat a 4.résszel hihetetlen pénz szivattyúzásba kezdett, aminek köszönhetően már nyáron forgatják a 7.részt (!). A történet sokad rangú. Az előző részből visszatért Dwayne Johnson Dom-ék segítségét kérik, hogy leszámolhasson egy rivális bandával. Még kevesebb fizika és még több valótlanság cicik, autók, izmozás és sok sok akció várható a sorozat új darabjában.

Másnaposok 3 - Május 30.

The-Hangover-3-Poster-Harry-Potter-570x844.jpg

Az első részt imádtuk, a másodikon főleg feszengtünk a kínos önmásolás miatt, a harmadik részben se lesz sok változás, de annyi azért mindenesetre történt már, hogy nem lesz lagzi. Most emberralblás történt, természetesen Doug-ot simliskedik el. A farkas falkának elő kell kerítenie Mr. Chow-t, ha látni akarják még jóformán csak cameozo barátjukat.

A Föld után - Június 6.

Egykoron még kíváló filmeket készítő M. Night. Shyamalan (Sebezhetetlen, Hatodik érzék, Jelek) az elmúlt 10 évben nem készített igazán fogyasztható filmet, most valamiért mégis sikerült becsábítania új látvány mozijába Will "nagyon nem vállalok szerepeket"  Smith-t. Beleintegrálta fiát, Jayden Smith-t is. Apa fiát játsszanak, akik a Földre landolnak és megpróbálnak túlélni, segítséget keresni.

Az Acélember - Június 20.

Man-of-Steel-poster2-610x904.jpg

Lassan már minden képregényhős megkapja a maga rebootját. Batman és Pókember után Superman is. Zack Snyder és Nolan bábáskodása mellett készült Acélember szintén a sötétebb, realistább világot követi. Az előzetesek is erről tesznek tanúbizonyosságot, no meg arról, hogy mega látványban lesz részük azoknak, akik jegyet váltanak rá június végén.

Z világháború - Június 27.

brad_pitt_world_war_z-630x316.png

Szomorúan írunk erről a filmről, mivel az elbaltázott forgatás miatt, teljesen kivágták belőle az idehaza forgatott jeleneteket. Annyi baj volt már ezzel a filmmel (rossz forg. könyv, kevés pénz, és állítólag a rendező sem nőtt fel a feladathoz), hogy nehezen hisszük el, hogy még sikerre lehet vinni egy sima zombis filmet, de Brad Pitt talán behúz pár ember a moziba. A nyár bukása lehet a Z világháborúé.

A magányos lovas - Július 4.

lone-ranger-disney-ap-1.jpg

Nem, a A magányos lovas sem új ötlet, hiszen már egy 80éves tv sorozat remakje. Jerry Bruckheimer+Depp+Verbinski hármas újra összeállt, hogy ezúttal a Karib-tenger után western környezetben hülyülhessen Depp. Látványos akciójelenetek, indiánok. Jó kis  akció-kaland lehet.

Tűzgyűrű - Július 11.

Pacific-Rim-poster-3.jpg

Az idei év Transformers-je. Kicsit szomorúak vagyunk, mert Del Toro( Pokolfajzat, Faun Labirintusa) sokkal többre hivatott alkotó, mint, hogy egy minden robban, mindenki lő látványfilmet készítsen, de ha ez volt most a szíve vágyása ám legyen. Egyelőre a látványon kívül semmi nem fogott meg, de majd meglátjuk.

Farkas - Július 25.

wolverine102919236.jpeg

Ez a rész szerencsére elszakad a 2009-es közepeske Rozsomák filmtől. Ezúttal az X-men 3.része után kalandozunk Farkassal. Ismét egy lány miatt kesereg és öl, ezúttal Japánban. Az alkotó gárda nem rossz eddig: Chris McQuarrie írta (Jack Reacher), és James Mangold rendezte (A nyughatatlan) és Frank Miller is közreműködött.

Elysium - A zárt világ - Augusztus 15.

elysium-firstposter-full2.jpg

Neil Blomkamp 2009-ben letette a névjegyét az akkori legfurább filmmel, a District 9-nal. Ezúttal is hasonló receptet követ. A gazdagok az Elysiumon éldegélnek, a szegények a kietlen Fölön próbálnak túlélni. Matt Damon meg rákos lesz és és úgy dönt elmegy arra az egy helyre, ahol meg lehet gyógyítani: Irány az Elysium.

További filmek még: Gru2, Nagyfiúk 2, Hupikék Törpikék 2, HAVER 2,

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr285299060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása