Megint csak egy Paranormal Activity. Immáron a negyedik. Kritika, sírás-rívás
2013. február 18. írta: thedirector

Megint csak egy Paranormal Activity. Immáron a negyedik. Kritika, sírás-rívás

Paranormal Activity 4.


2012

paranormal-activity-4-new-trailer.jpg
Ahogy egy éve ilyenkor megmondtam, sajnos újra találkoznunk kell egy P.A film apropóján. Vágjunk bele!

Nyekergő ajtók és a Kinect
Mit lehet írni erről a filmről már negyedszer is? A történet a 3. rész után veszi fel Hunter elrablása után járunk és mit ad Isten? megint egy család, mind az összes tagja sorra kerül bajba. Kicsit kibontva azért: Az eltűnt Katie szomszádja Alex és barátja Ben fura jelenségnek lesz szemtanúja és bekamerázzák az egész házat. A gond akkor kezdődik mikor az eltűnt Katie fia Robbie hozzájuk szegődik és bemutatja titokzatos barátját Wyattnek, Katie öccsének.  A forgatókönyv megint csapnivaló. Ismét nagyon sokáig nem történik semmi. Nem igazán ijesztő illetőleg már-már humoros, mivel ezúttan tinik poénkodnak és szívatják egymást. Összességében ez a poénkodás jót tesz abból a szempontból a filmnek, hogy ad egy kis színt neki, de hát na. Kézikamerás ijesztgetésbe ez a fényes nappali viccelődés... A stílus is a régi a hibák mellett: Kézi kamerás (ill. már be van vonva egy Kinect kamera is) horroszerűség, sok-sok logikátlansággal és még több unalmas perccel. A műfaj továbbra is bőven más szabályok szerint működik, amire még mindig nem jöttek rá négy rész elteltével sem. Igazából annyira semmilyen a film, illetve, rosszul fogalmazva nem semmilyen, csak már érdektelen teljesen. Kár idáig rombolni az amúgy egész korrekt első rész renoméját.

Összegzés: Aki szereti a kézi kamerás ijesztgetést, az nézze nyugodtan. A film továbbra is csapnivaló, unalmas, érdektelen, de legalább rövid. Napra pontosan egy évvel ezelőtt írtam a 3.részről, hátha jövőre nem kell a 5-ről.

Értékelés: 3/10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr795087845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

filmx1 2013.03.05. 10:38:41

Szerintem itt az ideje, hogy a következő évi Paranormal activity -ről majd ne írjatok már kritikát. Helyette inkább nézzetek meg egy Rém rendes vagy Jó barátok részt, abban is több a horror és érték.:)
süti beállítások módosítása