Ezeket a filmeket nézzük idén. Első rész
2012. január 03. írta: thedirector

Ezeket a filmeket nézzük idén. Első rész

Ezeket a filmeket nézzük idén. Első rész



Összeírtam havi bontásban mely filmek kerülnek a mozikba. Természetesen a dátumok változhatnak, és nem minden film került felsorolásra. Most a blockbusterekkel foglalkozok főleg.

Január

Az év első hónapja elképesztő mennyiségű és minőségű alkotással kezd. Visszatér 2009 legcoolabb nyomozója Sherlock Holmes, mindenki kedvenc vámpírlédije az Underworld4: Ébredésben. Az amerikai bemutató óta a kritikusok csak szuperlatívuszokba beszélnek a  Muppets movie-ről. Lesz 1,5 könyvfeldolgozás. Az svéd Tetovált lány Fincher által amerkanizált változata és a nagy ágyú: Suszter, szabó, baka, kém című szuperprodukció.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Február

Február is sok izgalmas filmet rejt. A számítógépes játékok rajongóinak jó hír (lehet), hogy debütál az új Silent Hill mozi. Martin Scorsese hetven x évesen először félig animációs filmet forgatott, Leleményes Hugo címmel, ami nagyon jó kritikákat kapott mégis csúfos bukásnak "örvend" a tengeren túlon. Lesz még képregény feldolgozás / folytatás Nic Cage-dzsel Szellemlovas 2. Jönnek persze ismét Oscar gyanús film a Hadak útján és a Vaslady személyébe. Előbbi egy első világháborús paripáról, utóbbi, Margareth Tacher életétéről szól. 3D-ben érkezik az első Star Wars film és a 2008-ban még Brendan Fraserrel futó Utazás a Föld középpontja felé második(?) része, ezúttal The Rock-kal a főszerepben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Március

Márciusban már visszafogottabb lesz a film mennyiség. De azért jön Angelina Jolie balladája, a Vér és méz földjén. A sokak által várt Rém hangosan és irtó közel illetve az én nagy favoritom, a John Carter. Bónusznak a hónap kérdése lehet a Titánok harca 2 mely első része két éve sikeres volt mégis kritikailag megbukott. Majd meglátjuk idén, fordul-e a kocka. A Tirannoszaurusz című film bemutatása kérdése, annak ellenére, hogy a kritikák agyon dicsérték.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az első negyedév filmtermése dióhéjban. Azt hiszem erős évkezdés ami csak fokozódni fog. A második résszel tavasszal jelentkezem.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr193517742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása