The Dark Knight Rises 2012. Az első hat perc. A Sötét Lovag felemelkedik. Bane még fentebb..
2011. december 14. írta: thedirector

The Dark Knight Rises 2012. Az első hat perc. A Sötét Lovag felemelkedik. Bane még fentebb..

A Sötét Lovag felemelkedése
 

2012
Prológus

Elérkezett a nap. Aki kicsit ügyes, az megnézheti már a Sötét Lovag vagyis az új Batman film első hat percét, amit a Mission Impossible G.P kópiái mellé küldött a Warner.

Nem kertelek. Nekem nem tetszett különösebben az indítás. Sokkal izgalmasabb volt 2008-ban a Jokeres, de ez sem szégyenkezhet. Bane egy repülőgépen kerül összetűzésbe néhány arccal, hogy aztán megmutassa az őt alakító Tom Hardy (Inception, Warrior) mennyi izmot szedett magára. Nem keveset, maradjunk ennyiben. Nekem már a promo képekről sem tetszett annyira Bane szerelése, és most sem. Majd meglátjuk. Általában bejön Nolannek ez a fajta realizmus a bossokkal kapcsolatban. Amúgy pazarul van fényképezve, nagyszabású és látványos (nak tűnő). Valamiért azt érzem a rendező sem bízott annyira abban, hogy elég lesz ez a cirka bő 5 perc és a végére odalökött egy félperces trailert is. Na az már üt rendesen.SPOILER: Végre lesz batwing, batbike és persze batmobile is, na meg jókora bunyók és lázadások. SPOILER VÉGE. Hans Zimmer még mindig egy gépállat. Ha lesz jobb minőségű kép és hang, akkor majd írok a sztoriról is.
 

Update: Azt a verziót, amit láttam nem mellékelem. Mert mire beágyaznám úgyis törölnék, meg nem biztos, hogy jó ötlet lenne. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr343463045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása