Értékítéletem alapja
2011. december 07. írta: thedirector

Értékítéletem alapja

Értékítéletem alapja:

 

10-9 pont: Ide csak azok a film kerülhetnek, amik történetileg, dramaturgiailag, színészileg, zeneileg és egyéb más filmesztétikai módon kiemelkednek a tömegből. A következő évek etalonjai, amelyek beszerzése és megnézése kötelező mindenki számára.(kiegészítés: 10 pontos film nincs és nem is lesz sosem, mert olyan, hogy valami hibátlan nem létezik)

8-7 pont: Ezek a filmek szintén jók, ám valami hiányzik belőlük, hogy a legjobbak közé kerüljenek, néhány helyen elcsúsznak, de ettől még a megnézésük erősen ajánlott.

6-5 pont: Tipikus közepes vagy egy picit jobb filmek ezek, amennyi jó tulajdonságuk van, legalább annyi hiányosságuk is. Élvezhető alkotások, de már nem lehet elsiklani a hibák felett.

4-3 pont:Az itt jelen lévő alkotások már a legjobb indulattal sem nevezhető jónak, rengeteg hiba van bennük és kevés a jó momentum. Csak rajongóknak vagy az adott műfaj kedvelőinek ajánlott (de még nekik sem biztos).

2-1 pont: Amelyik film ilyen pontot kap, azt már megnézni sem érdemes. Az elpocsékolt 1,5 - 2 óra helyett inkább sétáljatok, olvassatok, edzetek valamit!
(kiegészítés: amennyire nincs 10 pontos film, annyira nincs 0 pontos sem, hisz mint alkotói folyamat minden díjazandó, csak nem biztos, hogy megérte vele foglalkozni)
 

Mint minden ilyen oldal, szubjektív értelmezést és értékelést hordoz magába, amivel természetesen nem lehet megfelelni mindenki ízlésének és ez így van rendjén. Ezért jó ez a szakma.:)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr423445943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása