"A valaha készült legfélelmetesebb filmet akartam elkészíteni"
2016. augusztus 29. írta: thedirector

"A valaha készült legfélelmetesebb filmet akartam elkészíteni"

Mondá Adam Wingard, akinek a neve idehaza nem sokaknak csenghet ismerősen, pedig két éve még a The Guest című hihetetlen fogós stílusbravúrját még az év 10 legjobb filmje közé is beválogattuk. Akkor is elfelejtettünk levegőt venni sokszor az izgalomtól és úgy látszik ebből jottányit sem akar engedni, új Blair Witch című filmje kapcsán sem.

A cím nyilván nem véletlen cseng ismerősen, hiszen az 1999-es év és az évtized legnagyobb filmes talánya és meglepetése kapcsán a történet hasonló lesz. Nem teljesen tiszta, hogy reboot-e vagy folytatás, de maradjunk abban, hogy a Cloverfield Lane10 kapcsán abban az "univerzumban" játszódik. Egy egyetemi társaság elmegy nyomozni az erdőbe, hogy kiderüljön egyikük húgával mi történhetett. A stílus a hagyományosnak mondható found footage alapvonásokon halad tovább, de ebből a rögtönzött 2 percből is kiderül, hogy azért még nincs minden kihasználva, kiszipolyozva a kézi kamerázásból. Szeptemberben nézzük, és ha hihetünk a kritikáknak (és az előzetesben felvillanó inserteknek), akkor a Vaksötét és a Démonok között 2 után még egy film fog beszaratni minket zsinórban. Várjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr311659346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása