Scorsese új filmjének előzetesét már nagyon vártuk. Megérte?
2016. november 23. írta: thedirector

Scorsese új filmjének előzetesét már nagyon vártuk. Megérte?

Így elsőre azt mondanám, nem keltett bennem semmi komoly benyomást. Pedig ezerszer írtunk már róla itt és a facebookon is. Tudjátok ez az a film, amiben Pókember (Andrew Garfield) és Kylo Ren (Adam Driver) elmennek megkeresni Ras Al Ghult (Liam Neeson), mert nem hiszik el, hogy megtagadta a hitét a 17.szd-i Japánban. Miközben a 2 egykori tanonc is kezdi úgy érezni, hogy hiába imádkoznak a keresztények irtásának megállításáért. Néma fülekre találnak imáik.

A filmet Martin Scorsese évtizedek óta próbálta tető alá hozni. Most már csak pár hét és meglátjuk mit tudott kihozni Suszaku Endo híres könyvéből. Fontos hír, hogy kapott az öreg direktor forgatókönyvírói kreditet is és ha a producer mágus Irwin Winkler (rengeteg Scorsese film és még félszáz más alkotás producere) nem a levegőbe beszélt, akár meg is kaphatja 2. díját, mert szerinte ez a legjobb film, amit valaha készített a 74 éves legenda.

Másik fontos adalék, hogy az eredetileg 195 percesre hízott alkotást végül 160-ra karcsúsították.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr6611992764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása