10 bődületesen jó kép az új Star Wars filmből
2016. június 24. írta: thedirector

10 bődületesen jó kép az új Star Wars filmből

Itt volt az ideje végre valami kis pozitív infó áradatnak is, hiszen az egyszem eddigi - sokaknak - véleményes trailer után jött a hideg zuhany. A Disney nem volt elégedett Gareth Edwards munkájával és újra kell forgatni a film tetemes mennyiségét, jó pár héten át. Állítólag eleve be volt tervezve némi javítás, de talán nem ennyi. Nem is kifejezetten a film minőségével volt baj (bár volt olyan pletyka is, hogy nagyon nem üti meg pl. a JJ féle Force Awakens szintet sem), hanem a hangulatával. Mivel a Halálcsillag tervrajza körüli rablási kalandfilmet Edwards inkább háborús filmmé változtatta, a stúdió új jeleneteket kért, mert a film vége 10 perccel zárul az Új remény előtt. Így nagyon elüt a két film hangulati tónusa.

Annyi baj legyen, azért bizakodjunk, főleg mivel tegnap megagiga spoilert nyögött be a Disney, lévén a filmben[SPOILER] szerepelni fog Darth Vader, ez hótzicher.[SPOILER VÉGE]. Most pedig kaptunk 10 baromi jó képet az Entertainment Weekly jóvoltából. Katt a galériára. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr808836402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a keresztényeket bántani tilos 2016.06.25. 07:05:57

Még mindig nyomjátok ezt a "Disney nem volt elégedett, ezért pótforgatás kell" kamut? Tessék utánanézni! Pótforgatás kell, mert minden mozinál kell az első vágás után. Eleve be volt tervezve a naptárba.
süti beállítások módosítása