Megtudhatjuk milyen lesz a Suicide Squad Jokere + új képek
2015. október 27. írta: thedirector

Megtudhatjuk milyen lesz a Suicide Squad Jokere + új képek

Kaptunk az Empire Magazine jóvoltából pár új (forgatási) fotót a Suicide Squad augusztusban érkező rossz fiúkat tömörítő filmből. Ezúttal azonban pár mondatban Jared Leto - aki Joker harmadik (negyedik?) mozivásznon történő feltűnéséért felel - beszélt a karakteréről.

Elmondása szerint baromi nehéz feladat volt lelkileg elviselni a karakterrel járó nyomást. Szinte nem szállt ki soha a forgatás ideje alatt a szerepéből, és ezt megerősíti Margott Robbie és Will Smith is, akik azt nyilatkozták sosem találkoztak az igazi Jokerrel. Leto azonban nem pusztán önön szórakozására maradt végig a karakterrel, de munkatársait is előszeretettel zaklatta. Volt akit éjjel elkezdett hívogatni és bizonyos feladatokra akart rávenni, míg másnak élő patkányt küldött becsomagolva. Szabadidejében gospel zenét hallgatott és szépirodalmat olvasott. Az interjúból az is kiderült, hogy nagyon nehéz volt a karakterét elengednie "Ember, olyan volt, mintha a farkamon kellett volna szülnöm. Fájdalmas volt az egész" Az új Joker szerinte és Ayer rendező szerint is emlékezetes lesz, aki az őrültsége ellenére egy nagyon ügyes és okos intrikus is. Ráadásul kinézete is változni fog a filmben. Leto végül azzal zárja az interjút, hogy a film után mindenki elfogja zárni egy kis dobozba a karaktert.

A Suicide Squad augusztusban kerül a mozikba.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr788006617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása