...és akkor DiCaprio Oscar díjas lesz!!
2015. július 17. írta: thedirector

...és akkor DiCaprio Oscar díjas lesz!!

nevtelen.PNG

Nehéz megszólalni a háromszoros (friss) Oscar díjas A.G.Inarritu új műve, a The Revenant előzetese után. Egyszerűen lehengerlő, amit látunk. A történtben a kanadai vadonban prémvadászként élő DiCaprio-t megsebesíti egy medve, társai (Tom Hardy-ék) még jól helyben is hagynak. A férfi azonban felgyógyul és bosszút esküszik. Nyilván elsőre nem az év bomba története, de a megvalósítás....Lubezki csak természetes fénynél forgatott, emiatt a film igen élethű, és rideg lett. Az operatőri munka pedig már most elképesztő. Lubezki sorozatban lesz háromszoros, Inarritu négyszeres Oscar díjas? DiCaprio pedig megkapja az elsőt Scorsese nélkül? Egyelőre ki fogadna ellenük? Amerikában december végén, nálunk vélhetően 2016 elején lesz a bemutató.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr1007635812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dreamhotep 2015.08.14. 18:43:02

már vagy három-négy kéne legyen neki (az egy kosaras napló, ez a fiúk mindenképpen. de niro zseniális , de konkrétan nem emlékszem rá. és valamelyik scorseses, de én a marvinért is odaadnám neki) ha ezért nem kapja meg, én faragok egyet neki
persze aki hipermodellekkel hetyeg, magára vessen.
veszettül jó színész
süti beállítások módosítása