Határ a csillagos ég
2015. június 18. írta: thedirector

Határ a csillagos ég

Azért valahol ahhoz is érzék kell, hogy egy olyan filmet mutassanak be pont most(anság) (igaz, már Cannes-ban bemutatták), amiben fontos szerepet játszik a határ. Noha, ez most csak nekünk lett ilyen hirtelen, ennyire felkapott, az USA-ban sem példa nélküli. A mexikói határnál járunk, ahová ki lett vezényelve Kate (Emily Blunt), hogy lekapcsolják Mexikó legveszedelmesebb drogbáróját. Társa lesz Josh Brollin és Benico Del Toro is.

A filmet az a Dennis Villeneuve rendezte, aki 2010-ben a Felperzselt Földdel már egy életre megutáltatta velünk emberi mivoltunkat és a Fogságban-ban is átkoztuk eléggé. Persze nem kérdés. Egyelőre Fincher mellett a másik nagy thriller ígéret, és erre jó példa az új filmje, a Sicario is. A recepten úgy néz ki mit sem változtatott. Az operatőr megint a zseniális Roger Deakins lett, a zenét pedig ismét Jóhann Jóhannsson készítette. Bemutató nálunk október körül esedékes.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr827555242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása