[Oscar 7vége 2014] Így szavaztok Ti!
2014. március 02. írta: thedirector

[Oscar 7vége 2014] Így szavaztok Ti!

Ma délután megnyitottunk egy szavazást, ahol 10 fontos kategóriában adhattátok le a voksaitokat. Lássuk Ti, mit gondoltok az este kimeneteléről. :)

oscars-2014.jpg

Legjobb film:

A szavazók 44%-a szerint a 12 év rabszolgaság fog ma éjjel nyerni, míg 22-22% a Gravitáció és a Wall Street farkasának az esélye. Fura, hogy az Amerikai botrány (aki potenciálisan harmadik esélyes, kevesebb szavazatot kapott, mint a Phililips kapitány).

Legjobb rendező:

Itt is eléggé egyértelmű pont jött ki. A szavazok fele (kereken 50%-a) gondolja úgy, hogy Cuarónnál van a legjobb helye a szobrocskának a Gravitációért. Második helyen pedig Steve McQueen neve áll 28%-kal.

Legjobb ffi főszereplő:

67%-otok követel azonnal díjat Leonak és 17% Balenek. Az este nagy esélyeseként számon tartott Chiwetel E. és M.McConaughey 10%-on belül.

Legjobb női főszerepnő:

Itt még egyértelműbben szavaztatok. 78% Sandra Bullock győzelmét vetíti előre. Amy Adams és C.Blanchett csupán 11-11%-ot gyűjtött.

Legjobb ffi mellékszereplő:

Fölényes Amerikai botrány győzelem. 51% Bradley Cooper. 22-22% esélyt azért adtok Barkhad Abdi szomáliai kalóznak és a gonosz ültetvényes Fassbendernek is. Jared Leto nem kapott szavazatot.

Legjobb mellékszerepnő:

Itt is Amerikai botrány diadalt vizionáltok. Jennifer Lawrence 67%-a mellett eltörpül Lupia Nyong'o 17 és June Squibb 11%-a.

Legjobb eredeti f.könyv:

Döntetlen. Ez az amire az este folyamán nem vennénk mérget: 44% Amerikai botrány, 44% A nő.

Legjobb adaptált f.könyv:

53% kokainmámoros W.S. farkasa szavazat gyűlt össze. Versenyben van még a 12 év is a maga 35%-ával.

Legjobb idegennyelvű film:

Olaszország kontra Dánia. Valószínűleg így lesz este is. Ja, egyébként 53-33% arányban győzött Fellini öröksége, a A nagy szépség.

Legjobb filmzene:

A negyvenkilencszeres jelölt John Williams-et kiáltottátok ki győztesnek 44%-os többlettel. Szorosan mögötte 31%-kal a Gravitáció.

 

Ezek voltatok Ti. Mindjárt jövünk mi is a sajátunkkal. Meglátjuk, ki talált el többet. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr365840378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása