Statham hosszú hajjal bunyózik, drámázik, majd hajat vág. A Hummingbird előzetese
2013. március 25. írta: thedirector

Statham hosszú hajjal bunyózik, drámázik, majd hajat vág. A Hummingbird előzetese

exclusive-poster-for-hummingbird-with-jason-statham-130558-a-1363702427-470-75.jpg

Már majdnem! Nagyon közel volt, hogy végre azt mondhassuk Statham filmben szerepel, de valahogy még mindig nem az igazi. A mindent elvállaló, egy mimikára építő akció színész, ezúttal a katonai rendőrség elől London alvilágába menekül, hogy új életet kezdhessen, de ehhez magára kell találnia. Ugye milyen izgin hangzik? Na azért nem akarunk nagyon rossz májúak lenni. A színész brit filmjei sokkal jobbak szoktak lenni amcsi testvérpárjaiknál. Lásd. Banki meló, Blöff. Talán ez lehet az új, de ebben ez a trailer még nem győzött meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr295170475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

filmx1 2013.03.25. 18:20:16

Ha Statham akkor akció, ez jut eszembe róla. Persze a pozitív értelemben, mert nem a nagy színészi képességei(legalább is eddig a szerepei ezt sosem kívánták meg..) hanem inkább a szórakoztató, humoros karaktere miatt tartom az egyik legjobb akció színésznek. Pedig megnézném már egy komolyabb műfajban is, mondjuk egy drámában vagy életrajzi filmben. Kinézem belőle hogy többre képes egy ütök-vágok mozinál, maximum csalódnék, de már az is felüdülés lenne tőle egy kicsit.

thedirector 2013.03.25. 18:34:49

Lehet többre képes, csak nem akar több lenni. Ezt a szerepvállalásai jól bizonyítják. A könnyedebb akció-vígjátékai valóban nem rosszak, de 10-ből ritkán csinál jót/kiemelkedőt. Sajnos...
süti beállítások módosítása