Nem túl meggyőzőek az első Sötét Lovag: Felemelkedés kritikák
2012. július 17. írta: thedirector

Nem túl meggyőzőek az első Sötét Lovag: Felemelkedés kritikák

Természetesen relatív, hogy kinek mi a meggyőző, az azonban bizonyos, hogy a 3. Nolan féle Batman film első pontjai és kritikái elmaradnak a 2. filmétől. A film metacritic-en 85%-on, Rottentomatoes-on 84 ponton áll és utóbbin máris kapott 6 negatív kritikát (a pozitívok száma ezzel szemben 32).  Tájékoztatásul a 2. film 264 pozitív és mindösszesen 18 negatívot szedett össze. Tehát a Rises már most a bemutató előtt 2 nappal összeszedte a TDK elmarasztaló kritikáinak harmadát. Nem túl jó előjel. Bár az imdb még nem pontozhat, anno a 2008-as film 9.6 ponttal nyitott, meglátjuk ez mire lesz elég.

Többen kifogásolják, hogy az új karakterek száma túl sok, és Nolan nem tudta eléggé kidolgozni, hogy túl epikus akart lenni a film és ezt megsínylette a történet, és páran Bane-t is kritizálták, hogy nem olyan erős személyiség, mint Ledger alakította Joker és a beszéde is alig érthető. Így minden bizonnyal a szinkronos verzióra beülők járnak jobban.

Mi majd csak a premier napján tudunk saját véleményt alkotni, addig meglátjuk merre visz a Sötét Lovag utolsó útja.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr654662584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása