Paranormal Activity 3
2012. február 19. írta: thedirector

Paranormal Activity 3

Paranormal Activity 3


2011



Igyekszem szépen és konszolidáltan írni erről a filmről és az őt körülvevő hyperól. Najó. Mégsem. Ez az egész konkrétan egy szar.


Újabb nyikorgó ajtók és a többi...
Úgy fest, hogy a Fűrész frencsájz után, lesz még egy sorozat, ami minden évben kifo...kitermel egy új részt. Aki nem ismerné a sorozatot, röviden összefoglalva adott egy család és egy szellem ami/aki garázdálkodik a lakásban, valaki felfigyel, rá (általában az apa) bekamerázza a lakást (mert miért ne? mindannyian ezt csinálnánk) és a felvételekről kiderülnek bizonyos turpisságok. Ami van az nem sok, viszont baromi kevés. A harmadik rész az első kettő előtt játszódik a nyolcvanas évek végén, amikor még Katie és Kristi (előző két rész felnőtt szereplői) gyermekek. Annyira nem tudok erről mit írni, mert, hogy nincs is mit. A film utolsó 20percét leszámítva megint nem történik semmi, csak kínos feszengés és unalom. Az első részben még úgy ahogy működött ez az ijesztgetés, meg surranó árnyak és még valamennyire ezt a kamerás bohóckodást is elhittem, de itt? Tipikusan beleesett a horror filmek kliséibe és abszolúte nem félelmetes. Már csak azért sem, mert míg az egyben nyikorgó lépcső meg esetleg egy-egy levert pohár tényleg megijeszt(het)ett, addig itt valami elborult és inkompetens módon oldották meg. Szóval mikor nappal bútort hajigál a szellem meg széket dobál, az már nem annyira rémisztő, viszont vígjáték kategóriában 2-3 sörrel egész kibírható. Aztán továbbá elég nagy hibának tartom, hogy ezt a mondhatni egyedi (szerű) műfaji képet (kézikamerás) rontja megítélés ügyileg. Megint volt körülbelül 10-15 percnyi figyelemfelkeltő rész, amihez, hogy film legyen hozzácsaptak még egy óra teljesen felesleges maszatolást, ami még csak nem is érdekes és ráadásul értelmetlen. Nem akarom jobban szétcincálni, így sem tudok semmit jót elmondani erről az egészről.

Összegzés: Sokat nem vártam ettől a résztől sem, és még annyit sem kaptam. Ha valami jobb érzésű ember ülne most a gyártók bőrfoteljében az első rész után leállította volna a 3,14csába az egészet, de a pénz nagy úr. Sebaj, ősszel jön a 4.rész. Meneküljetek!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr934135673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása