Resident Evil 5: Retribution trailer. Ami van nem sok, viszont legalább kevés
2012. január 21. írta: thedirector

Resident Evil 5: Retribution trailer. Ami van nem sok, viszont legalább kevés

Resident Evil 5 - Retribution trailer

 

Ősszel lesz 10.éve, hogy kiszabadult Paul.W.S.Anderson elméjéből a Resident Evil aka. Kaptár film sorozat, ami még mindig nem érte el a szórakoztató kategóriát, bár könnyed kis akciófilmecske, és úgy fest, hogy az immár 5. részéhez érkező csoda sem fogja megtörni az eddigi sikertelenségi szériát. Már ami a történetet illeti. Pénzzel gondolom továbbra is jól állnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trailerből sok minden nem derül ki - hisz Teaser - ennek egyenes következménye, hogy kb semmilyen érzést nem váltott ki az előzetes belőlem. Gagyi és arcpirító product placement-tel kezd (SONY), majd gyorsan összedob egy montázst az akció jelenetekből, amit a trailerek Jolly Joker zenekarának  - 2steps from hell - zenéje kísér. Lesz itt minden: Sárkányok, zombik, japánok, katonák, Alice és még Ada Wong is belibben piros estéijében. Akit érdekel, ősszel keresse fel a mozikat.

Trailer:

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr603629819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása