ÚRISTEN! Egyszerűen lehengerlő az új Star Wars előzetes
2016. augusztus 12. írta: thedirector

ÚRISTEN! Egyszerűen lehengerlő az új Star Wars előzetes

Kellett várnunk vagy 3 hetet a Comic Con után, de csak megérkezett a Zsivány Egyes előzetese, ami messze jobb, mint az előző. Pedig az sem volt épp gyenge. Még az állam keresem, ezek az új köntösbe bújtatott zenék, látvány, akció csodálatos. Reméljük az újraforgatás, tesztvetítési szájhúzogatás és rendezői mizéria nem befolyásolja az élményt. Dec 15-én nézzük.A logó utáni részt várjátok meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr8110277174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.08.12. 08:03:15

Hát nem t'om... a lány egy teljesen hétköznapi, mai, földi, amerikai színésznő/celeb. Úgy értem, a filmen. Ezt különösen tudom utálni a mostani (elmúlt 10-15, talán húsz évben készült) amcsi filmekben: tökmindegy, hogy hol és mikor játszódik egy film, a szereplők sminkje, frizurája, bőre olyan, mintha most léptek volna ki egy new yorki mozi díszelőadásáról. Itt is ez a helyzet: hiába a jelmez, a színészek többsége túlságosan mai és amerikai. Kedvencem amikor középkorban játszódó filmben a koldusok bőre is sima, tiszta, ápolt, semmi maszk amitől úgy nézne ki, mintha évek óta nem mosakodott volna, semmi amitől olyan lenne, mint aki egész életében az utcán, a szabadban élt. De ezzel már nagyon off vagyok...
A csata jelenet meg leginkább a vietnami háborút vagy a II. VH japán földön vívott harcát mutatja, csak amcsik helyett rohamosztagosok, a hagyományos repülőgépek helyett X szárnyúak (?) szerepelnek.
süti beállítások módosítása