Itt van Nolan új filmjének első előzetese
2016. augusztus 05. írta: thedirector

Itt van Nolan új filmjének első előzetese

Én már bízok abban, hogy Christopher Nolan nevét leírhatom úgy, ahogy tettem a főcímben és nem kell azt írjam "A sötét lovag trilógia és az Eredet rendezőjének új filmje". Persze ez ettől még így van, de Spielberg nevét sem szokás már úgy írni, hogy az ET és a Jurassic Park rendezőjének filmje. Na, de a lényeg, Nolan bácsi nem sokat pihent a pusztán jó, de nem kiemelkedő Csillagok között után, hanem már forgatja is (65 mm-re!) a Dunkirk című filmjét, aminek első hatásos előzetesét már meg is nézhetjük.

A németek által bekerített és a tengerbe szorított szövetségesek kimenekítését elmesélő háborús film 2017.július 21-én érkezik. Reméljük Nolan tartja a szintet és ezúttal a fantasyt és a scifit kerülve a háborús közegben is helyt áll. Már csak azért is mert 2-3 kisebb film költségvetését eltapsolták a korhű csatahajókra és egy Luftwaffe-ra is. CGI-t pedig még mindig igyekszik kerülni. Csak respektálni lehet ezért.

Főbb szerepekben: Mark Rylance, Tom Hardy és Cilian Murphy.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr348947598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása