Készül a Transformers 5. Már címe is van (+ video)
2016. május 17. írta: thedirector

Készül a Transformers 5. Már címe is van (+ video)

A TR filmek két nagy cím büszke birtokosai: Egyrészt a világ egyik legjövedelmezőbb filmes sorozata, másrészt paradox módon az egyik legfeleslegesebb/legrosszabb is. Michael "SohatöbbénemrendezekTransformerst" Bay nemrég ismét leült az íróasztala mögé, Akiva Goldsman-nal, hogy kitaláljon az eddigi jeleneteknél is grandiózusabb faszságokat. Nem tudom ugyan hova lehet überelni, hogy egy Titanic méretű hajót dobnak rá egy kisvárosra, de egészen biztosan kifogyhatatlan tárháza az öreg piromán elméje.

thoughts-and-speculation-on-transformers-5-faces-of-darkness-god-it-s-gonna-be-awes-497817.jpg

Semmit nem tudni a sztoriról (rebesgetnek egy időutazó Cyberton-i harcosról), de ugyan minek is érdekelne ez valakit. Aki, a történet miatt ül be, az úgyis hazudik. Mark Whalberg ismét itt lesz. Állítólag a filmet június 6-án kezdik forgatni. Ja, és a cím: Transformers: The Last Knight!

Itt már mozog is valami:

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr578724138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása