Pocsék érzés lehet a világ tetején rekedni
2015. június 04. írta: thedirector

Pocsék érzés lehet a világ tetején rekedni

Megérkezett az Everest című kaland-dráma előzetese,és noha sablonos több helyen a látvány és az izgalom eléggé a helyén van, no meg a színész gárda is, kezdve Josh Brolinnak és Jason Clarke-vel, Robin Wrighton át, egészen Jake Gyllenhaalig.

maxresdefault_21.jpg

A film szinopszisa: A filmet a világ legmagasabb csúcsának meghódítására tett egyik kísérlet során történt hihetetlen események ihlették. Az EVEREST két különböző expedíció elképesztő útjának krónikája. Ez a két expedíció az emberiség által tapasztalt egyik legdurvább hóviharral találja szemben magát. A hegymászók kitartását a bolygó legkönyörtelenebb elemei teszik próbára, csaknem lehetetlen akadályokkal kell megküzdeniük, és életük szenvedélye a túlélésért folytatott lélegzetelállító harccá válik. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr697518568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása