3 perces előzetes Nolan Csillagok köztjéhez
2014. május 17. írta: thedirector

3 perces előzetes Nolan Csillagok köztjéhez

Ahogy ígérték a Godzilla film előtt ment le Chris és Jonathan Nolan (Memento, Tökéletes trükk, Eredet, Sötét lovag trilógia) új filmjének, a Csillagok köztnek az első, teljes értékű előzetese (volt már egy Teaser). A tippek is bejöttek nagyjából, ami a féreglyukakon át történő utazáshoz kapcsolódtak. A történetet persze nagyon titkolja Nolan, ahogy tette eddig is, főleg mert egy régóta dédelgetett története ez. A főbb szerepekben Matthew McConaughey, Jessica Chastaine és Michael Cain látható majd november végén a hazai mozikban.

 

Trailer:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr796177534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.05.18. 08:49:44

3 perc amiből nem derül ki semmi. :D

thedirector 2014.05.18. 12:08:41

Voltaképp hibáztam, mert csak 2,5 perc az előzetes, de hát ez Nolan...jobb is így. Elég ha csak annyira kelti fel az érdeklődésünk, hogy megnézzük a filmjét és nem mesél el mindent. :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.05.19. 11:50:30

@thedirector: persze, ha minden trailer csak ilyen érdekes lenne már jó lenne!
süti beállítások módosítása