Hivatalos: Ők lesznek a Star Wars 7 szereplői
2014. április 30. írta: thedirector

Hivatalos: Ők lesznek a Star Wars 7 szereplői

Akkor most el lehet gondolkozni, hogy pletyka így meg celeb értesülések amúgy. Gyakorlatilag egytől egyig bejött minden. Eddig úgy gondolom, hogy a Disney előrehaladó illetve, a régi rajongók kívánsága érdekében megtartotta a kötelező karaktereket. Visszatér Harrison Ford aka Han Solo, Carrie Fisher, mint Leia és Mark Hamill is természetesen.
Új arcok közül, pedig igazi ifjúsági dream team gyűlt össze. Itt van Domnhall Gleeson (About Time) a két Inside Llewyn-es arc, Adam Driver és Oscar Isaac. John Boyega (Attack on the Block), mint pletykált színes bőrű main character is és Daisy Ridley is. Max Von Sydow biztosan valami sith karakter lesz (feltehetőleg neki lesz Driver a tanítványa, aki már biztosan gonosz karaktert fog alakítani). Legnagyobb örömünkre beszállt a filmbe Andy Serkis is, aki tippre az összes űrlényt fogja alakítani, bár elviselnénk ezúttal CGI mentesen is az arcát (kieg: Ő volt Gollam a Gyűrűk urába és Cézár az új Majmok bolygójában). Kaptunk egy bemutató dátumot is: 2015.12.18 tessék felírni! A filmet J.J.Abrams rendezi.

20140429star-wars-7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr466099036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása