Meglehetősen unalmas az Éhezők viadala 2. részének előzetese
2013. április 15. írta: thedirector

Meglehetősen unalmas az Éhezők viadala 2. részének előzetese

EW-1242-COVER.jpg

Futótűz címmel érkezik a mozikba november 22-én az Éhezők viadalának második része, az immá Oscar díjas Jennifer Lawrenc-szel. Katniss és Peeta túljutottak a viadalon de ezzel még nem érnek véget a megpróbáltatásaik. Kötelezően részt kell venniük a Győzelmi Körúton, és eközben egy lázadás tör ki a Kapitóliummal szemben… Vér, könny és verejték. Nem túl meggyőző ez az előzetes. Még P.Seymour Hoffman jelenléte ellenére is, mondhatni elég unalmas...

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr15223640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

filmx1 2013.04.16. 09:24:49

Az első rész sem nevezhető izgalmasnak, mondhatni én is csak a párom miatt néztem meg.. Valószínűsíthető volt egyébként, hogy az első sikere után megpróbálnak majd még egy bőrt lerántani róla, szurkolok hogy ne jöjjön össze nekik, mert akkor egy soha véget nem érő, kényszer folytatásos sorozatot kapunk, akárcsak az Alkonyat 1-25..

thedirector 2013.04.16. 09:28:50

A soha véget nem érő, szerencsére itt nem igaz, mert 3 részes a könyv, de mit ad Isten? Az utolsó könyvet part 1-2-re szedték :) Egyébként nem volt rossz az első rész, de a jó film sem pont olyan mint az volt (nálunk) :)
süti beállítások módosítása