A Drive rendezőjétől: Only God Forgives! Trailer. Ismét Gosling a főszerepben
2013. április 04. írta: thedirector

A Drive rendezőjétől: Only God Forgives! Trailer. Ismét Gosling a főszerepben

ryan-gosling-poster-only-god-forgives.jpg

Kijött Nicolas Winding Refn (Bronson, Drive) új filmjének előzetese. Ismét Ryan Goslinggal dolgozott együtt. A karaktere igen hasonlónak tűnik a Sofőréhez, a képi világ viszont merőben más. A zenék és a váltakozó hangulat (dráma keveredik a brutális akcióval) garantálja, hogy ismét egy remek filmet fogunk látni. A filmben Gosling egy rendőrgyilkost alakít, aki a thaiföldi drogbizniszben tevékenykedik a fivérével és az anyjával (Kristin Scott Thomas) együtt - utóbbi Floridából irányítja az üzletet, míg a fivért meg nem ölik, amikor a nő úgy dönt, ideje kézbe vennie a dolgokat Bangkokban. A bemutató természetesen mint a Drive esetében 2011-ben, a Cannes-i filmfeszten lesz.


A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr585194397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cavalcanti 2013.04.05. 03:50:28

A Valhalla nézhetetlen volt , a Drive viszont nagyon jó film. Kíváncsian várjuk!

filmx1 2013.04.06. 07:26:15

Gosling egyre jobb, azt kijelenthetjük!Meglátjuk!

thedirector 2013.04.06. 09:24:01

A Valhalla valóban rossz,de a Bronson pl remek film. Drive is az és szerintem az O.G.F is az lesz. Gosling meg pályája csúcsán van. Hajrá!
süti beállítások módosítása