Vér, dudák, David Hasselhoff. Piranha 3DD
2013. február 11. írta: thedirector

Vér, dudák, David Hasselhoff. Piranha 3DD

Piranha 3DD


2012

piranha.jpg
A 2010-es Piranha meglepő sikerrel élesztette fel a B-kategóriás filmek műfaját mélyen tartó álmából. Stílusos volt, bevállalós és ami ilyenkor a legfontosabb: röhögött magán, így röhögtünk mi is rajta, de...

Tovább tovább
...de rossz szokáshoz híven a pénz iránti imádat ismét nagyobbnak bizonyult, mint a sorozat iránti szeretet, így kaptunk egy hasonló folytatást, kevesebb egyediséggel, több csöccsel és visszaszorult minőségű humorral. A zsánert figurázni kissé nehéz dolog, mert a megfelelő filmek ismerete és stílusjegyeik tovább/újra gondolása, valamint az ezzel járó poénok gyártása megkíván némi szakértelmet. Itt lényegében semmi ilyen nem történt, hiszen a sztori csontig lett lecsupaszítva (csupaszítást fogunk látni nem átvitt értelemben is eleget). A történet röviden elmondható (a film alig 70 perces hosszának és a blődi történet írásnak "hála"): Az első részben megmaradt kopoltyús ragadozóink ezúttal egy csöcsös aqua parkot támadnak meg, a kapzsi "nem törődöm a veszélyről csak pénz legyen sok" park tulajjal egyetemben, míg alfahím és bétalány megpróbálják menteni a menthetőt. A CGI borzalmasan béna. Azért, hogy jót is írjak: A cameoknak (D.Hasselhoff, Ving Rhames és C. Lloyd) hála van pár felhőtlen pillanata a filmnek és hát férfi társaim is valószínűleg kitörő örömmel fogadják az emlő rengeteget (minimum D kosár nagyságban) ami a filmben köszön vissza, vagy kacsint ránk, kinek, hogy tetszik.

Összegzés: Nem ez a film lesz a b-kategóriás, vérengzős thras horrorok királya, de még a szolgája sem nagyon. Összecsapott, ötlettelen, de legalább rövid agymenés sok vérrel, sok mellel, kevés humorral. Másnapos vasárnap délelőttre jó.

Értékelés: 3,5/10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr185075294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása