Visszatérés új előzetesekkel: 007 Skyfall, Paranormal Activity 4, Samsara
2012. augusztus 05. írta: thedirector

Visszatérés új előzetesekkel: 007 Skyfall, Paranormal Activity 4, Samsara

Kis nyári pihenő után újraindul a filmérték és elhozza nektek az elmúlt hét 3 fő előzetesét.

007 Skyfall

skyfall_poster_a_by_sahinduezguen-d4ezg8p.jpg
2008-ban láttuk utoljára James Bondot a sokak által köpködött Quantum csendjében. Az tény, hogy az a film nyomokban tartalmazott angol ügynököt is, sokkal inkább lett akciósztár. Sam Mendes féle idei film ezen változtatni igyekszik és sokkal inkább lesz egy régivágású kém-akció film. D.Craig még mindig fasza Bond, a látvány rendben van, az operatőri munka már most bámulatos (R.Deakins hala), Javier Bardem mint gonosz jó választásnak tűnik és végre biztosan lesz benne "My name is Bond. James Bond".

Paranormal Activity 4.
Erről a filmről nem kívánok írni. Az első részt úgy ahogy elviseltem, de nem szeretem ezt a sorozatot és továbbra is csak egy tiniknek kitalált zsánerét körbeköpködő hülyeségnek találom, aminek nagyobb a füstje mint a lángja. A fűrész is belebukott egyszer, ez is belefog, addig meg tejeljen az akinek van pénze arra, hogy eltartsa ezt a frencsájzt.

Samsara
Rob Fricke filmje már nem új, így az előzetes sem, viszont mostmár megjelenik végre. A narratív elbeszélést nélkülöző elképesztő látványvilágú dokumentumfilm minden igényes filmnézőnek kötelező, lehetőleg moziban vagy HD minőségben. Erre van kitalálva a nagy felbontás. Aki még nem ismeri egyébként a rendezőúr munkásságát, az nézze meg a 92-es Baraka-t. Nem fog csalódni.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr394697230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása