Itt az új James Bond (007-Skyfall) előzetese
2012. május 21. írta: thedirector

Itt az új James Bond (007-Skyfall) előzetese

Bond továbbra is úgy fest meg fogja osztani a közönséget. Van akik szerint egy céltalan, ám csavaros krimi akciófilm lett, minimalizált kütyükkel, béna főellenséggel és egy baltával faragott arcú főhőssel, míg mások szerint pont ez kellett ahhoz, hogy végre életet leheljenek a nyilvánvalóan gyengélkedő sorozatba. Én a középúton vagyok. Szerintem Craig jó Bond, az ellenfelek is jók, viszont az akcióból lehetne néha visszavenni és történet/eszköz orientáltabbá tenni a szériát. Ami viszont biztos: Roger Deakins (Remény rabjai, Coen filmek állandó operatőre) valószínűleg a világ legjobb..igen a LEGJOBB...operatőre (mégis mit kell tennie ennek az embernek azért a nyamvadt Oscarért??). Nézzétek meg a képeket az új James Bond: Skyfall (magyar címe: Égszakadás) előzetesében. Dörög, mint az állat.

Előzetes:


 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr754529759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rocknrolla696 2012.05.26. 11:57:17

Hello! na igaz már egy jó ideje nézem a blogod, de most volt igazán időm hogy írjak is egyet neked. Jó nagyon a blog, csak így tovább.

A James Bond előzeteshez meg csak annyit, hogy várom már ezt a filmet mint a messiást. :D

thedirector 2012.05.27. 18:11:51

Köszönöm a kedves szavakat, igyekszem. Reméljük tényleg jó lesz az új 007-es. Nekem átjött eddig!:)
süti beállítások módosítása