Beszánkózott a decemberi Filmérték magazin!
2013. december 09. írta: thedirector

Beszánkózott a decemberi Filmérték magazin!

Mivel mindig hó elején landol az új szám, ezért az évvégi nagy tumultus átcsoportosul az extra hosszú januári számra. Beszámolunk majd a Wall Street Farkasáról és remélhetőleg az új Hobbitról is, valamint Walter Mitty titkos életéről is. De az még a jövő, most pedig nézzük mi került bele a havi számba, mert itt is akad ám jócskán finomság. Többek közt nyerhettek egy páros jegyet a Hobbit filmre. Egy kérdést teszünk fel az oldalon holnap, a választ a magazinban találjátok meg, aki helyesen válaszol rá és a szerencse is mellé áll, az a mi kontónkra tekintheti meg Bilbóék kalandját :)

1425748_484096428374364_395326787_n.jpg

Mindjárt itt van a szokásos rovatok mellett, egy különleges téma, azon filmek kritikája, amik hazai forgalomba nem kerültek még, mi viszont láttuk és megosztjuk veletek a tapasztalatainkat, ilyen pl a :

-Lovelace
-Sound City
-The World's End
-Mud

Ezenfelül van még R.I.P.D, Pacific Rim, Gyakornokok és Fogságban kritika, és klasszikus film rovatunk is, aminek keretében Roger nyúl teszi tiszteletét. Fogyasszátok hát egészséggel:

DECEMBERI SZÁM LINK:

http://www.viewdocsonline.com/document/0sb05e

Novemberi szám

http://www.viewdocsonline.com/document/u4hrgf

Szeptemberi szám:

http://www.viewdocsonline.com/document/ac7bxa

Októberi szám:

http://www.viewdocsonline.com/document/esd5kd

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr905683649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása