A bolygó utolsó embere: Tom Cruise! Itt az Oblivion előzetese
2012. december 11. írta: thedirector

A bolygó utolsó embere: Tom Cruise! Itt az Oblivion előzetese

Oblivion-2013-Movie-Picture-01.jpg

Néhány órája jelent meg a neten - Joe Kosinski rendezésében és Tom Cruise főszereplésével  - az első előzetes az Oblivion című filmhez. A történetről annyit tudunk, hogy Cruise a Föld utolsó életben maradt embere, aki azokat a robotokat építi és javítja, akik még élhető hellyé tehetik a bolygót. A helyzet akkor zavarodik meg, amikor egy idegen űrhajó landol, benne egy női nemű egyeddel, történetesen Olga Kurylenkoval.
Akik vélnek némi hasonlóságot felfedezni a Wall-E című Pixar animációval és a Legenda vagyokkal, jó felé kapisgálnak. Kettejük szerelemgyereke ez a film egy kis szcientológiával áthatott Tommyval. Képi világban hajaz picit a Prometheusra. Bár a rendező előző munkája a közönségnek nem tetszett különösebben (Tron: Örökség, mi mondjuk imádtuk), bízunk a film sikerességében. Megjelenés: 2013 áprilisa, IMAX mozikban is!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr384959609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása