Ez volt a hétvégi Comic Con: King Kong,Justice League, Wonder Woman, Dr.Strange...
2016. július 25. írta: thedirector

Ez volt a hétvégi Comic Con: King Kong,Justice League, Wonder Woman, Dr.Strange...

Erősre sikeredett a San Diego-i Comic Con, amiről most videós összeállítást mutatunk nektek, hogy képben legyetek mindennel. Főszerepben a Dc és a Marvel:

Elsőnek itt van a Wonder Woman durván szűrőzött, akciódús előzetese Chris Pine-nal és Gal Gadottal.

Jason Momoa, Ezra Miller, Gal Gadot, Ben Affleck....azaz a Justice League. Megérkezett az Igazság Ligája előzetese is és hát...kurva jó. Nagyon jó jelenetek vannak benne, még ha Snyderben nem is bízok és már most is látszik, hogy a 2órás filmet lassításokkal fogja 2,5-re húzni.

Hasonlóan impozáns névsorral büszkélkedhet a Kong: Skull Island (Tom Hiddleston, Brie Larson, John Goodman, Samuel L. Jackson), amiben óriásira nőtt Kong garázdálkodik a szigeten. Az alkotók szerint azonban maga a sziget lesz a főszereplő. Az első előzetese a törzsi zenére vágva, az Apokalipszis most snittel engem megvett kilóra. Az egyik legnagyobb szenzáció a hétvégén.

..és akkor ha a Kong szenzációs volt, akkor tényleg nincsenek szavak a Doctor Strange. Még mindig inceptionös, már nem is titkolja a zenével, de úristen mik ezek a jelenetek és a látvány?? Nem titkoltan Kevin Feige (Marvel atyaúristen) kedvenc karaktere, úgyhogy meglátja, kinek szeme van a nézésre: Ez lesz a legjobb Marvel film. Plusz MIkkelsen feje..tejóég-

Kapott egy valamivel jobb, de még mindig rettentő érdektelen előzetest a Harry Potter SpinOff, a Fantastic Beasts is.

Végül pedig egy szokásosan jól összevágott, és feltehetőleg utolsó Suicide Squad trailer:

A képek a facebook oldalunkra lesznek feltöltve:

kong-skull-island-poster.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr618912384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása