A Tommorrowland lesz az új Avatar?
2014. október 10. írta: thedirector

A Tommorrowland lesz az új Avatar?

Bár látványba és szórakozási faktorban nem vagyunk biztosak, az tuti, hogy elindult a hype és a titkolózás. No meg az új világ felfedezésének élménye is megvan.

A sztoriról annyit lehet egyelőre tudni, hogy a kissé riasztó jövőben egy lány megérint valamiféle kitűzőt, amitől egy idegen helyen találja magát. Hinni akar benne, de nem tudja, hogy a képzelete játszik-e vele, vagy a hely tényleg létezik. George Clooneyval közösen próbálnak meg a hely titkára fényt deríteni. A filmet Brad Bird rendezi, akinek köszönhetjük többek közt a Mission Impossible 4-et és a Hihetetlen családot is. Írói szerepkörben pedig Damon Lindelofot imádhatjuk vagy szidhatjuk.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr526776997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netuddki. 2014.10.11. 11:17:08

Az addig oké, hogy a rendőrségen (vagy hol) megérinti a kitűzőt. Az is, hogy átkerül valahova. De még az nem tiszta, hogy közben a testével mi lesz?
Ott marad a rendőrségen? Akkor a többieknek nem tűnik fel, hogy ott áll mozdulatlanul szorongatva a kitűzőt? Vagy a teste is átkerül? Akkor meg az nem tűnik fel, hogy eltűnik és újra megjelenik?
Harmadik megoldás, hogy ugyanabba az időpillanatba kerül vissza mint amikor megérintette.
Ja, és hogyan viszi haza a kitűzőt?
Meg a rendőrre mért nem hat?

Szóval ha ezeket a kérdéseket nem válaszolja meg a film akkor kuka.

Monyoka1971 2014.10.11. 12:06:29

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
Igazad van! Valoban vagyom egy olyan dokumentumfilmre, amely megmagyarazza egy alternativ vilagba (parhuzamos dimenzioba) valo utazas lehetseges kihatasait arra az univerzumra, amelyben jelenleg is elunk! Es ezt termeszetesen egy tizeneves lany szemszogen keresztul! :)

A rendorre meg azert nem hat, mert rendor, es tudjuk, hogy a rendorseg es a rendorok mindenfele befolyastolastol mentesek.

Aztan lehelt, hogy a lany majd ott al bamban bamulva, kiveszik a kezebol a kituzot, ot beviszik valami elfekvobe es a masik vilagban pedig jol meg fog halni. Nem lesz hosszu a tortenet, de erdekes lesz, az biztos...
süti beállítások módosítása