Lehet be sem mutatják idén nálunk a fesztiválok és az Oscar szezon legkelendőbb filmjét
2014. július 28. írta: thedirector

Lehet be sem mutatják idén nálunk a fesztiválok és az Oscar szezon legkelendőbb filmjét

Whiplash.jpg

Már a januári Sundance óta lehet tudni, hogy Whiplash egy gyönyszem, azonban egyelőre nem kapkodnak a forgalmazók, hogy bemutassák a J.K Simmons (Spiderman) és  Miles Teller (Spectacular Now, Csajkeverők) főszereplésével készült filmet. A Whiplash egy jazzdobosról és tanáráról szól, aki nem épp hétköznapi módszerrel próbálja kicsikarni a tehetség utolsó szikráját is a fiúból. Ha lehet hinni a kritikáknak, akkor mind két férfi élete alakítását hozza, a végig feszült és erős filmben, akik jó eséllyel pályáznak az Oscar díjra is akár. A fesztiválok pedig imádták. Most kapott egy hagyományos felütésű előzetest. Egyelőre a hazai bemutató kérdéses, a hírek szerint a miskolci Cinefesten megtekinthető lesz.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr136551977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2014.07.29. 06:22:36

gyöngyszem ide, vagy oda, hazai forgalmazói tapasztalat szerint nem biztos, hogy vevő rá a magyar nép, bár talán oscar esély estén jobban felkapja fejét a bárgyú nép

barkaba 2014.07.29. 06:33:14

@pingwin: Mert máshol /ahol nem bárgyú népek laknak mondjuk az USA-ban:))/ ott mennyien láttak eddig a fesztiválokon kívül? Hány millióan?

♔batyu♔ 2014.07.29. 08:51:52

@pingwin: Jókora sznob lehetsz te.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2014.07.29. 09:03:41

@barkaba: nem tudom, de arányaiban nézve nem mindegy, hogy pár millió, vagy pár ezer emberre oszlik szét a költségtérítés

barkaba 2014.07.29. 10:05:23

@pingwin: Ami az USA-ban egymillió néző, az nálunk arányosan harmincezer. És hol az, az USA egymillió?
süti beállítások módosítása