Ilyen lenne a Star Wars 7.része, ha...
2013. március 30. írta: thedirector

Ilyen lenne a Star Wars 7.része, ha...

Ilyen lenne a Star Wars 7.része..


...ha! Az alábbi rövid kis irományban sorra szedtünk néhány alternatívát, milyen lenne az új SW rész, ha az alábbi rendezők készíthetnék el! Természetesen a cikk csak poénként készült, felhasználva a direktorok munkásságát és stílusjegyeit. :)

starwarsepisodeViii99997.jpeg
Tarr Béla

A koromsötét kezdőképernyőn nem jönnek fel a betűk, egy 42 perces rövid és kímért narrációt hallunk egy idős embertől. Majd ugrik a kép és máris Darth Vader régi parancsnoki kabinjában vagyunk egy ismeretlen csuklyás alak személyében. Az idegen előtt öt ablak van, komótosan 163 perc alatt végig megy az ablakok előtt és néz ki a messzi űrbe. Aztán megfordul de mielőtt megláthatnánk az arcát, a szobát bevilágító olajlámpa kialszik. A film bő 3 órája arra reflektál, hogy mennyire elhagyatott az emberiség, és amikor megismernénk az igazi arcát, akkor fogjuk elveszteni magunkat.

Pedro Almodovar

Szivárvány színben pompázik az új Star Wars logó, melynek betűit falloszból rakta ki a rendező. Aztán becsöppenünk Darth Vader parancsnoki központjába, ahol Han és Leia veszekednek. Han épp bevallotta, hogy homoszexuális, és Leia ezt nem képes már feldolgozni. A fiúk a klubból stílust idéző posztereket elkezdi letépni a szobából. Majd a csili-vili fal előtt álló bőr pamlagra heveredik le. Solohoz belép feltehető szeretője Luke, akivel egymás nyakába borulnak. Erre Leia spanyolul kezd el káromkodni és tervet eszel ki: Elrabolja Luke-ot és nemet változtat a fiún!

Christopher Nolan

A film ott kezdődik, hogy Luke unokája talál egy földalatti kriptát, benne egy eszközzel, aminek hála képes bármikor álomba zuhanni. Álmában látja, hogy átveszi az intergalaktikus birodalom feletti hatalmat, de közben felébred és arra lesz figyelmes, hogy nem is ő álmodta, hanem Luke, ő csak a fiú álmában volt. A film végén nem fog kiderülni, hogy akkor végül is ki is álmodta és álom volt-e valójában.

David Lynch

Csillagos kezdés helyett, sárga csíkos úton űrsebességgel száguld valami megfoghatatlan. Mikor megáll kiszáll az idegen járműből egy táncoló csirke. Végignézhetjük ahogy egy radíros végű ceruzákkal kirakott éjsötét úton jut el a Mos Eisleyba. Ahol belebotlik a légzőmaszkos Darh Vaderbe, aki agresszívan kiabál majd elkapja a csirkét és megeszi. Ezután swing stílusban eldúdolja az Imperial Marchot majd a végén szétrobban a feje, de a teste még fut pár métert.

Steven Spielberg

2240. A Tatuin gettóból kiemelkedik a nagyon tehetséges erő birtokában lévő, Shlomo Skywalker. Akkor még nem tulajdonít nagy jelentőséget igazi erejének de arra rájön, hogy használatával ki tud szökni a fogságból. Megvívja az űrfegyveres 3. Vh-t a galád New Nazi Empire nevű népcsoporttal, és a végén csatlakozik az Ellenállók új csoportjához, akivel A NNE csoport vezetőjét Dart Himmler tábornokot, a galaxis rettegett lézerkard forgatóját szeretnék legyőzni. Az új trilógia első darabja itt zárul le.

Szerintem örülhetünk, hogy JJ.Abrams rendezi az új részt :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr225183800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mik74 2013.03.31. 16:59:59

mit nem adnek egy tarr bela birodalom visszavagert!

Macropus Rufus 2013.03.31. 17:39:21

nem rosszak, de a Spielberges kicsit sántít. :)
2240???

Amikor úhy kezdődik az összes sztori, hogy "Réges régen egy messzí messzí galaxisban..."

Tehát az események nem a jövőben, hanem a múltban játszódnak..
A többi viszont tetszik :)

liftman (törölt) 2013.03.31. 17:39:23

mi mindent lehetett volna ezalat t csinálni ehelyett.

profilo 2013.03.31. 18:20:41

Quentin Tarantino:

Az első jelenetben a Sötét Nagyúr által életre keltett Darth Vader monológját láthatjuk egy X-Wing csomagtartójából nézve.Természetesen mindezt a megkínzott és a csomagtartóba gyömöszölt Luke Skywalker szemszögéből.A jelenet végén Vader:”Bazd meg Luke,mostantól nem vagyok az apád!” felkiáltás után,egy nem működő fénykarddal halálra ütlegeli fiát.
A következő jelenetben a késve érkező Han Solo-t látjuk Luke sírja felett keseregni.Solo teljesen összetörik és önkéntes száműzetésbe vonul a Dagobah bolygóra.Élete hátralévő részét meditációval és Leia hercegnő bikinis képeinek nézegetésével tölti.
A harmadik jelenetben a Solo távazása miatt elárvult C-3PO-t, R2-D2-t és Chewbacca-t látjuk egy tatuini étteremben.Szövetséget kötnek,hogy buszút állnak a Sötét Nagyúron és követőin.Chewbacca a felszabadítás ígéretével állítja maga mellé a két robotot.A jelenet végére összevesznek,mert a wukinak nem tetszik az,hogy Mr. Pink-nek szólítja őt a két köcsög Duracell.
És innentől beindul a vérfürdő…..
A filmben feltűnik a rendező is,egy birodalmi rohamosztagost alakítva.

profilo 2013.03.31. 18:22:08

@profilo: javítás:

....bosszút állnak...

Celtic 2013.03.31. 18:41:37

Lynchnel kimaradt a "tuz", ami barhol, barmikor kepes fellobbani es hogy igazabol Leia az apja Luke-nak.

thedirector 2013.03.31. 19:12:11

köszönöm és a Tarantinos is remek írás lett. :)

Oldfan 2013.03.31. 19:21:33

Szellemes és találó szösszenetek. Ügyes, de nagyon.

fd 2013.03.31. 19:29:08

kiegészítés profilohoz:
"Az első jelenetben a Sötét Nagyúr által életre keltett Darth Vader monológját láthatjuk..." miközben sisakrostélyának lukaiba tolva (vérnek látszó) ketchupban úszó sültkrumplit töm, és kihallatszik a monológból soksok fuckin' és 'madafuka'
...
"...halálra ütlegeli fiát." majd hanyag mozdulattal egy levél gyufát dob a testre, amire a kamera ráközelít, így olvashatjuk a 'Yoda' márkajelzést.
...
"A filmben feltűnik a rendező is,egy birodalmi rohamosztagost alakítva. " ...azonban feltűnése után 18 másodperccel Chewbacca egy hanyag mozdulattal kettészakítja

nyisziati 2013.03.31. 19:32:45

@profilo: ez nagyon jó. "...nem vagyok az apád!"

:DDD

nyisziati 2013.03.31. 19:35:56

A plakáton pedig kiváló ötlet a Luke-ot újra eljátszó Mark Hamill. Mondjuk elég sok digit effektet kell(ene) hozzá bevetni, de még mindig egyszerűbb, mint Carrie Fishert fiatalítani. :)

vakkukac 2013.03.31. 20:42:02

Michael Bay: csillagos háttér előtt megjelenik a szokásos bevezető szöveg, de a harmadik sornál felrobban az egész, és aszteroida törmelékből összeáll a star wars felirat. Az első jelenetben láthatjuk, hogy Han Solo és Luke Skywalker beszélget, de a harmadik mondat után hirtelen robbanás rázza meg az épületet, majd elkezd összedőlni. Elkezdenek menekülni, minden egyes kanyarban felrobban az éppen elhagyott folyosó, de az utolsó pillanatban sikerül elhagyni a bolygót. Ami felrobban. Rájönnek, h egy kegyetlen birodalmi tiszt üldözi őket, aki valamiért felakarja robbantani Mos Eisleyt, úgyhogy azonnal elindulnak, hogy megakadályozzák ezt. De elkésnek, sorozatos atomdetonációk teszik a sivatagá egyenlővé a bolygót. Elhatározzák, hogy bosszút állnak, és megtudják, hogy a kegyetlen birodalmi tiszt a harmadik halálcsillagra tart, úgyhogy han solo és társai utánaerednek. Felrobbantják a halálcsillagot. Nagyon örülnek, hogy ismét győztek, és Solo megállapítja, hogy milyen jó, hogy végre van egy perc nyugtuk, majd Chewbacca hirtelen, minden előjel nélkül darabjaira robban. Vége

fraki 2013.03.31. 20:57:39

Azt hiszem, az ötletre nem igazán írott műfaj a jó.

thedirector 2013.03.31. 21:00:58

Bayhez: Leia pedig pushupban van, nem koszolódik a ruhája, néz bután és nyalogatja a száját :)

A nép fia 2013.03.31. 21:04:56

Gyerekek, haláliak vagytok! :D

Írjatok még sok ilyet!

...ez vonatkozik a posztolóra és a kommentelőkre egyaránt!

aFx 2013.03.31. 21:42:24

fun fact: volt rá esély, hogy Lynch rendezze a Birodalom Visszavágot, de inkább más projektet választott.

pedig érdekes lett volna, ahogy a Hoth bolygón megkérdőjeleződik, vajon Luke nem-e napszúrással fekszik a Tatuinon? Illetve Leila nem e valójában Yoda mester Luke szemszögéből?

Fuse 2013.03.31. 22:50:40

Roland Emmerich: Luke egy progmramozó a Tatooine-on, aki furcsa jeleket vesz amiből arra következtet hogy Darth Vader fel akarja robbantani az Alderaant. Senki nem hisz neki, az elvált felesége sem, csak a gyerekei, de ő összeszedi a pereputtyot és elmegy az elnökhöz , hogy szóljon neki, aki jó fej, de nem hisz neki. Aztán felrobban az Alderaan és utána hisznek neki. Utána mindenki tőle várja a segítséget, ezért elmegy és átprogramozza Vadert és a Császárt az utolsó pillanatban. Az elnök közben nagybeszédet tart és mindenki reménykedik és sír. A világvégéhez közelítve a legnagyobb megvitatandó probléma, hogy miért vált el Luke és a neje, és miért dolgozik annyit. Természetesen van egy vicces Sidekick-je,C3PO, aki feka, vagy spanyol, vagy simán hülye és mindenre csodálkozik, de a lényeg hogy végül együtt a család.

◄ViZion 2013.03.31. 22:54:26

Szégyen!
Szégyeelje magát aki ezt írta!
...mert kihagyta UWE BOLL-t!
Uwe Boll már smafu? Nektek ezek a 3. osztályú izék a rendezők?
Uwe Boll rendezze! A régieket is!
...esetleg Asylum, ha ráérnek két kopipészt között... :)

Szal. a nyári rucijuk a stormtroopereknek tiroli kisgatyó, a birodalom irtózatos fegyvere pedig ezer apró majom... 'esztetfogassákle'

dukeekud 2013.03.31. 23:18:52

Vannak meg jo rendezok. En peldaul kivancsi volnek hogy George Lucas hogy rendezne meg a Star Wars. Az vajon milyen lenne ? :)

thedirector 2013.03.31. 23:35:12

Emmeriches igen találó lett. Jókat nevettem rajta. Uwe Boll nem ereszkedik le holmi nevetséges star wars kedvéért, mikor forgathatja helyette a Dungeon Siege és Blood Rayne 3-t. Odaadnám a sorozat új darabjait Scorsesenek, Hanekenek vagy von Triernek. Abból mi lenne. Esetleg Coenek?
süti beállítások módosítása