Mit nézünk jövőre? 2012 legvárósabb filmjei
2011. december 11. írta: thedirector

Mit nézünk jövőre? 2012 legvárósabb filmjei

2012 általam legvártabb filmjei

 

Frankenweenie

Tim Burton 2010 év eleje óta nem alkotott új mozgóképes művet, ezért a mester filmje, a Frankenweenie mindenképpen a legérdekesebb alkotások közé tartozik, ami jövőre megjelenik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hobbit - Egy váratlan utazás

2003 - ban véget ért Peter Jackson eposzi hosszúságú meséje, amit nagyon sajnáltunk. Ezért most megkapjuk a Hobbit könyv film változatát is, 2 részre bontva. Az első rész bemutatója 2012 decemberében lesz, a karakterek pedig a szokásosak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

John Carter

Egy 100 éves könyvből készült nagyszabású sci-fi, ami nagy kockázatot vállalt azzal, hogy viszonylag ismeretlen karakterekkel operál és ráadásul Disney. No mindegy, az első előzetes megvett kilóra. Jöhet.

 

 

 


 


 

 

 

 

Django Unchained

Quentin Tarantino rabszolgatartós filmje. 2012. december. Kommentet nem igényel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prometheus

Nem vicc. Ridley Scott Alien filmet rendez újra. Méghozzá prequelt rögtön. Annyira menő ez az ember és annyira bízik benne a stúdió, hogy elhagyva az "idegen" nevet is kiadják. Márciusban jön Charlize Theronnal. Nyami.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

The Dark Knight Rises

Mi is maradt ki? Ja igen lesz valami "Betmenes" film is jövőre, valami ismeretlen rendezővel. Talán megnézzük majd, ha kedvünk úgy tartja.


 

 



 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr633456124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása