AZ MCU PHASE 3 filmjei sorrendben - Szerintünk
2018. április 26. írta: thedirector

AZ MCU PHASE 3 filmjei sorrendben - Szerintünk

marvel-phase-3-ends-mcu-no-phase-4.jpg

1. 

Amerika Kapitány - Polgárháború

"Profin megalkotott szórakoztató film, ami megint képes volt picit újat mutatni. Ez sem hibátlan és továbbra is várom az első nem biztonsági játékot a Marveltől. Talán majd a 3. Bosszúállók vagy  a Galaxis őrzői 2. Egyelőre még tartogatom a 9 pontot, de egyetértek, hogy a 3 legjobb Disney-Marvel film között ott a helye."

Kritika: ITT

2. 

Pókember: Hazatérés

"Az új Pókember kalandjai simán 2017 legjobb képregény filmje a Logan után. Pont egymás ellentétei. Míg az egy igazi felnőtt, érett és sötét, depresszív élmény, ez egy laza, humoros és végtelenül élvezetes két órás alkotás. A Marvel továbbra is jól főz!"

Kritika: ITT

3.

Thor: Ragnarök

"Waititi csinált végre egy korrekt és méltó Thor filmet, ami lehetett volna jobb, lehetett volna picit kevésbé humoros(kodó olykor), de okunk nincs panaszra. Egy kellemes vasárnapi délutáni limonádénak tökéletesen megfelelt és a feladatát is ellátta: Nevesen tovább görgette az MCU történetfolyamát. Na meg végre van annak a két karakternek is egy jó filmje, akinek eddig nem volt."

Kritika: ITT


4.

Doctor Stange

"Pazar látványvilágú, remek színészeket felvonultató, humoros és érdekes film, ami megint újít egy picit az eddigi bevált Marvel recepten. Nem igazán tudom elmarasztalni, de a történet és a ritmika sablonossága, valamint a már ezerszer látott eredettörténeti panelesség mellett nem lehet elmenni szó nélkül."

Kritika: ITT

5.

A galaxis őrzői Vol 2.

"Közel sem hibátlan, az első résznél valamivel gyengébb és unalmasabb lett az Őrzők második etapja, de még mindig veszett szórakoztató és vicces. Főleg mert felvállaltan lüke, szentimentális és néhol túl cuki. Ez a szint náluk viszont már a minimum. Az igazán örvendetes lenne, ha hagynák kint az űrben őket. Szerintem ott tud igazán működni a csízió."

Kritika: ITT

6.

Fekete Párduc

"Értetlenül állok a film megítélése előtt. A Marvel hozta a kötelezőt, egy teljesen átlagos filmben az MCU-n belül. Boseman simán kiváló, és néhány jelenet, gondolat, poén ül, de összességében érződik, hogy receptre készült, pontos fanservice, ami jókora PC-t próbál meg letuszkolni az emberen, ami sokáig szinten belül marad, egyszer-egyszer átlépi azt. Nem felesleges film, mert az univerzumot mélyíti ugyan, de messze elmarad az elmúlt évek Marvel minőségi felhozatalától."

Kritika: ITT

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr6413869012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása