Odin szakállára. Brutálisan menő a Thor: Ragnarök előzetese
2017. április 10. írta: thedirector

Odin szakállára. Brutálisan menő a Thor: Ragnarök előzetese

Végre talán a harmadik részre a Thor is megkapja a maga minőségi részét. Az első bemelegítő rész után Alan Taylor alaposan mellérúgott. Istenségünk meg jobbára inkább a Bosszúállókban kamatoztathatta, tehetségesebb rendező keze alatt tudását. Most viszont nagyot húzott a Marvel és megnyerte magának rendezőnek a talán legcoolabb, stílusosabb "új" alkotót, Taika Waititi személyében. Gyorsab becastingolták még Cate Blanchettet és Jeff Goldblumot. Visszahozták Tom Hiddleston-t. Bedobták zenének a Led Zeppelint és millió rajongó álmát váltották valóra azzal, hogy behozták a filmbe a Planet Hulk képregényt.

Már most jobbnak néz ki a végeredmény mint az előző kettő, de meg merem kockáztatni, hogy novemberben fogjuk látni az idei 3 (Galaxis őrzői 2, Pókember) MCU film közül a legjobbat!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmertek.blog.hu/api/trackback/id/tr1112415077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása